Prosím pomoc!! Ja viem že je to asi úplne blbý nápad ale... No páči sa mi môj spolužiak, ktorý chodil s mojou kamoškou lenže sa rozišli ale on ju ešte stále miluje. No a mne napadlo, že by som mu navrhla nech začne chodiť, ale len akože s nejakou z jej kamošiek, na koho by mala dôvod žiarliť. No a potom by sa k nemu možno vrátila. A my máme celkom taký dobrý vzťah takže možno by požiadal mňa aby som predstierala že s ním chodím. Možno... No ale neviem či mu to mám navrhnúť.
Falošný vzťah
Pre majdanova.Prepáč asi som sa nesprávne vyjadril alebo si nepochopila že moja rada bola ironicka bezcitná a blbá.ale aka otazka taka odpoved
.... trapka
aka konina. a nikoho nemanipuluj. ked sa ti paci, tak sa nanho usmej, to bohate staci a casom uvidis.
radsej sa ty do toho nemontuj a nic mu nerad, lebo tvoje rady nestoja za nic..je to blbost a nikdy by som taketo nieco nespravila
Keď je to dobrý kamaràt nemôžeš na neho skúšať finty ale......Začni chodiť z jeho bývalou akože je lezba a jeho to od nej vylieči.Tým že je tvoj kamaràt bude ťa chcieť možno vyliečiť a vtedy sa do teba zailuje.Že hovadina?Vo filmoch to tak je predsa .
ty sa radsej venuj škole... lebo na vztah a chlapcov nemáš rozum...
toto je uplna chujovina. a co spravis ak sa to tak stane, poziada ta, jeho byvala zacne ziarlit a vrati sa k nemu? budes potom spokojna? toto nie je dobry napad. pockaj chvilu daj mu cas a pootm ho skus zbalit.
Riadna blbosť. Co si vymyslela
ti sibe? preco si radsej nepockas par tyzdnov a potom ho nevyskusas zbalit?