Mám veľký stres

Príspevok v téme: Mám veľký stres
Zdiwknd

Pekný večer prajem .Moj problém je že mám neustály stres . Príklad keď som nastúpil do novej prace tak sa mi až ruky triasli . Neviem to ovládať a mám to proste v sebe . Dosť mi to kazí aj kariéru v práci a tak ... psychológ mi moc v tomto nepomohol . Neviem takto sa nedá moc žiť .. máte nejaké rady alebo ako ste sa zbavili vy stresu ? Ďakujem za odpovede

ANGEL-DEMON

tak chod k inemu psychologovi....
mne pomohla... dala mi na doma čítat kadeco... a to mi pomohlo...
to bolo také "know how"
a to som mala sociofobiu...

ale to v prvom rade ty musís chciet, je to v tebe,..takze zivotospráva, pohyb, sport, pravidelne behávat..alebo niečo... na pravidelnej báze..
a zdrava strava... a robiť to čo ta baví....
ja som si pomáhala pred odchodom do práce som si pustila moju oblubenu hudbu,.. tancovala som..endorfiny,.. a uz to slo lahko...

Lubim

Ahoj,

nevyznám sa do týchto problémov, ale možno by ti pomohlo dáke bojové umenie kde by si sa naučil zvládať stres + fyzickou únavou sa dobre filtruje tá psychická.

Ale to je laická rada dúfam, že viac neuškodím ako pomôžem.

erika3

Neviem, v akej si situácii a čo je pre teba dôležité, ale možne by bolo dobré určiť si priority v danej situácii. Mám skúsenosť, že keď pristupujem k určitým situáciám benevolentnejšie, lepšie veci vychádzajú. Tiež som asi dosť stresový typ, ale človek sa časom naučí selektovať, čo je dôležité... a tiež mám pocit, že keď beriem vitamíny B, resp. tiamín, som kludnejšia a spokojnejšia.

jjoe

Podľa mňa psychiater, a nie veľmi silné antidepresívum. Ešte skúsiť bylinky, ale neviem či to zaberie. Treba vyskúšať. Možno bude treba vyskúšať viacero AD. Veľa šťastia.