Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozhádzaný cyklus

Príspevok v téme: Rozhádzaný cyklus
Bojka001

Ahojte, chcem vás poprosiť o pomoc. Mám 17 a hrozne rozhádzaný cyklus. Od leta som mávala vždy mierne krvácanie cca po dvoch týždňoch od normálnej menštruácie (asi ovulačné krvácanie). Mala som to do októbra. V novembri som dostala poslednú menštruáciu. Teraz je január a ešte sa ani jedno z toho nedostavilo. Ani menstruacia ani ovulačné krvácanie. Podla kalendára by som ju mala dostat o týždeň, ale pride mi divne že som zrazu ovulačné krvácanie prestala mávať a žeby sa mi menstruacia znovu upravila? Pretože vzdy som menštruáciu mávala raz za 2 mesiace az na tych par mesiacov co som mávala to mierne krvácanie. Ešte som par dni na zaciatku decembra pila alchemilkovy caj. Mozno to mi ju upravilo, ale z par pohárikov pochybujem. Prvú menštruáciu som dostala na konci piateho ročníka, takze menštruáciu mam uz 6 rokov. To by uz mala byt upravená, ale moja stale nie je. Pohlavný styk mam ale vzdy s kondómom a nikdy sa do mna priateľ nevystriekal, vzdy iba na brucho, takže tehotná by som nemala byt, jedine ak by sa kúsok dostal na ňu, ale pochybujem že z kúska by som otehotnela. Prosim vás čo mám robit? Naozaj to je znepokojujúce, keď neviem čo sa so mnou deje. Ďakujem za každú pomoc.

Bojka001

Ak sa menstruacia nedostaví do týždňa skusim tie kvapky alebo navštívim gynekológa, ale nechcem robit hned buu, ked mam este ako keby tyzden do. Mozno sa mi uz konecne upravila a bude chodit tak ako dakedy. Vtedy by som bola najšťastnejšia. Ďakujem za pomoc a hned keď sa mi dostaví napisem :)

ANGEL-DEMON

noelinka.. ale z toho že pozde vytiahne z toho sa otehotnieť dá...
ale ak pouzili gumu nemal by byt problem...

ale autorka temy napisala ze "na nej" z coho som usudila ze by boli spermie na jej ... a potom keby pokracovali v hrátkach... tak by otehotneit mohla keby sa jej to tam dostalo...staci jedna rychla...

aj ked je to malo pravdepodobne....ale
...čert nikdy nespí....

napisala som hlavne tu navstevu gynekologa....kedze ma rozhadzane hormony... nepise ci to uz riesila s gynekologom... moze ist aj o nejake ochorenie, preto to netreba podcenovat...

Noelinka

Samozrejme že zo striekania na brucho ninto neotehotnie a ešte niečo keby bola tehotná to už by bola dávno všimla keď mala MS v 11/16 naposledy kkso veď rozmýšľajte logicky

Angel demon ty to niekedy moc dramatizuješ

Bojka001

Myslíš, že by som bola tehotná len z toho, že by kúsok zostal na nej? Nemyslím si, veď po troch sekundách na vzduchu spermia zahynie... keby to do mňa vstrekol nic nepoviem, ale proste on sa vystriekal na moje brucho takže tam je nulová šanca otehotnieť...