Ahojte hladam slečnu, ktorá je na tom podobne ako ja. Zaziva trápenie z rozchodualebo problemy v partnerstve. Mohli by sme sa navzajom vyrozprávať a pomocť si :/ Dakujem
rozchod bolí- pomozte mi
ahoj. rozchod boli vzdy. ale krasne an tom je, ze raz preboli a budes mat moznost zacat znovu. znovu to motanie hlav a krasne simranie motylikov v brusku. na to asi treba len vydrzat, lebo vsetko preboli. :)
to je len teraz v zaciatku take ale casom zabudnes na kazdeho...teda aspon ja mam take stastie ze uz som vztahmi taka otupela ze zabudnem :-D hlavu hore bude lepsie :)
Mata ano, rozchod boli. Pretoze casto je rozhodnutim len jedneho z partnerov, pricom ten druhy to necaka a stale lubi. Avsak z rozchodu ta nevylieci nikto iny na svete, len ty sama. Ked budes s niekym kvakat na internete aky bol ,, haj..l ,, ten tvoj byvaly, ver, ze ti to vobec nepomoze, len vsetko zhorsi. Musis si proste v hlave nastavit to, ze sa to skoncilo a ist dalej. Druhemu sa to lahko hovori, viem, ale inak sa nepohnes dalej. Musis si zakazat myslienky na danu osobu, predstavy na vsetko pekne co bolo, a hlavne kontaktovanie a vypisovanie byvalemu. A hlavne keby ta tvoj mily lubil, bol by s tebou. Snad by si nechcela byt s niekym, kto ta nema rad. Na svete su miliony chlapov a naozaj ti jeden nestoji za to, aby si nad nim nonstop vyplakavala. Musis ho zaradit do kolonky - minulost. Casom city aj z tvojej strany ochladnu. Uvidis. Stretnes ineho a uz sa len pousmejes nad tym ako si sa zbytocne trapila.
Ahoj, som síce muž, ale tiež prechádzam tým čo ty. Ak sa chceš vyrozprávať, počuť podobný príbeh, ale z druhej strany, ozvy sa mailom na setname@azet.sk ;)
ahoj, ja som tiez zazila rozchod, ktory som vobec necakala a velmi ma zranil, ale bolo to uz davnejsie.. ak by si bola nahodou s BA mozme skocit na kavu :) mne vtedy pomohlo najma stretavanie sa s ludmi..