je vzdy pravidlom,ak muz vyvrcholi pocas oralneho sexu,ze bol spokojny?alebo sa moze stat,ze oral nebol az tak dobry a vyvrcholi tak ci tak?dakujem za odpovede
otazka pre muzov
ernesto takze to vyvrcholenie pri zlej fajke si ani necitil?nic si z toho nemal?zalezi mi na tom...teda na nom
XDDDDDD Ako meme s philosoraptorom by to bol dobry vtip XD Sprav meme a daj to da 9gag dostanes viac odpovedi ako tu XDDDD
to sa neda tak pausalne povedat.. niektori sa s spravia za par sekund a je jedno ako to robis...
neopytam sa ho to,lebo niesme vo vztahu.je to iba take odreagovanie ...predne som vedela,ze aj ked je to vyvrcholenie,neznamena ze som mu urobila dobre fajku,lebo presne viem,ze nemala som na to dobre pofmienky ako tie sliny co mi chybali.akonahle som mu ho zacala fajkat,tak hybal bokmi,takze si on sam urcoval tempo.podla mna to cele trvalo nejakych 5 min,no zrazu som len citila v ustach semeno :-).nevzdychsl nic take...nedal ziadne znamenie ze by sa mu to pacilo.minule ma pochvalil,no teraz nic.neziadam chvalu,ale viem ze tie sliny a taktiez mozno citil aj zuby,ktore som sa snazila zakryt a neislo to moc tak ho to asi moc nerajcovalo,preto som bolo celkom v soku,ze sa aj tak urobil.teraz si mi potvrdil,ze aj nspriek tomu ze sa vytoto,neznamena ze mal z toho pozitok
Vyvrcholenie nemusí byť znakom ze to bolo celè super.A oponoval by som tomu prirovnanu k odgrgnutiu.Odpoved je jasnà .nie nemuselo to byť super.Ale nechcel som ťa zneistiť.Nie je lepšie spýtať sa sex partnera?Rada na zaver ....daj si tabličku čokolàdy.Ps tvoj postreh že treba veľa sliniť je opodstatnený nie je ani dobré dlho penis drhnúť nasucho .Vysvetlím pri klasickom honení je prirodzený povlak na prirodzení nejaký druch mikroflory akonàhle ho raz nasliníš musíš sliniť stàle teda minutku aj keď rukou ale potom zase trošku sliny atď..........
preco mas pocit ze si to pokaslala? na to sa musis spytat asi dotycneho a nie na diskusnom fore :)
Preco by si to pokaslala?
Ako sa choval ked uz bolo po?Vyvrcholenie je uz len koniec dobreho pôžitku. Je to ako ked sa dobre najes a potom si dobre odgrgnes. Najes sa dobre zo zleho jedla?
Nebolo by dobre sa na to opytat skor jeho ci sa mu to pacilo a ak nie...ako by to mohlo byt lepsie
pls odpovedzte :-(.ma to neskutocne stve ze som to asi pokaslala