Ahojte........
Nedávno som si našla frajera, všetko bolo ok až do doby kým nešiel do nemocnice.
To prečo šiel do nemocnice nebudem hovoriť. Bol na izbe s 3 babami. Pár dní dozadu som sa dozvedela že tá jedna z nich išla k nemu povedala mu že je pekný že ho miluje a pobozkala ho. Zložila som sa na zem lebo to bol veľký šok. Rozišli sme sa za ňu. No a včera mi napísala že kľudne pôjde znova za ním a že mu dá daľšiu pusu. Začala ma provokovať že aká smola že už niesme spolu....je takýto človek normálny?
Rozbitie vzťahu
a ráno si sa zobudila zo sna hej...???
lebo neviem koho chceš ojebať... lebo ja ako zdravotna sestra viem ze takto to teda nefunguje...! chlapa k zenam nedaju..!
jedine ak bol v nemocnici niekde v krajine tretieho sveta...!
alebo na jiske ale tam su pacienti v takom stave ze sotva by nejaka vstala a sla ho bozkavat a este pod drobnohladom personálu, !
alebo mas schizofreniu?! a pomoc potrebujes TY nie on..!
to bol v psychiatrickej liecebni, vsak? usudzujem podla toho chovania... pozri, ak ste spolu kratko a priatel nijako nezasiahol ked ho ina ocucavala, tak bud len rada, ze uz nie ste spolu.. ved by si chcela chodit s takym chrapunom, co sa necha ocucavat od kadekoho a nebrani sa, ked ma frajerku?
nestal ti za to, kasli na neho, ved aj ju po case oserie, lebo sa najde ina, ktora ho zvedie...