Stres z ludi

Príspevok v téme: Stres z ludi
Tenretard

Nazdar ludia, musim povedat ze este nikdy som nepisal do niakeho fora ale mam pocit ze uz to dalej sam a bez niakej rady nezvladam. Som chalan 16 rocny a mam neskutocny stres ked som v spolocnosti a to hlavne ked mam byt niekde s nejakymi ludmi a mame tam spolu prespat.proste moze to byt hocikto (aj nejaky moj dobry kamarat) a stale budem z toho vyklepany a vystraseny. Najviac ma zuzuju vtedy aj crevne problemy a to mi asi z toho vsetkeho najviac lezie na nervy.hocikedy ked som dlhsie v spolocnosti nemozem sa ani normalne najest ani nic lebo sa bojim ze ma proste pristihne stolica alebo nebodaj ma prezenie alebo co a ja budem musiet ist na toaletu. Aj ked sa normalne najem alebo sa nenajem vobec tak sa mi to stava ze ma prezenie a citim sa vtedy strasne zle a uzkostlivo.Je to asi psycho a divne ale dufam ze nie som na tom az tak zle. Kazdopadne s tym chcem nieco robit lebo to takto dalej jednoducho nejde. Za par dni idem s kamosmi na dohodnutu party a kedze ja ani nepijem ani nic tak pravdepodobne to bude pre mna nieco ako obycajna prespavacka alebo nieco kedze mam aj partiu ktora nepije.citim ako sa to blizi a ako sa nebudem moct ovladat a bojim sa toho strasne. Prosim ako si mam pomoct? Ako som spominal najma to prehananie a tak. Je to normalne?aj keby bolo, fakt s tym potrebujem nieco robit lebo s tymto neviem normalne zit kedze neviem byt normalny v spolocnosti.prepacte za rozpisanie a zaroven dakujem ak ste si to cele precitali a ocenil by som ak mi nejka pomozete. Inak prepacte aj za moj styl pisania ale snad sa to da precitat :p ps: ak sa da, dajte nejake rady ako sa toho zbavit bez pomoci psychologa alebo niekoho takeho, dakujem..

Tenretard

Takze ako prvu vec by som povedal ze presne toto mi poradila mama ked som sa s nou radil, a to ze na to nemam mysliet. Podla mna sa to lahko povie ale mne tazko vykona.vzdy ked sa na nieco snazim nemysliet, myslim na to o to viac
Dalej som sa chcel vyjadrit k tomu psychologovi - bol som uz o par psychologov ale to bolo kvoli niecomu inemu a ani jeden mi dlho nevydrzal. Proste vzdy ked som prisiel tak som sa zasekol a tazko sa mi rozpravalo. Neustale som sa skrabal, napravoval a potil som sa. Po par sedeniach som tu psychologicku vymenil a bolo to zase to iste.asi je chyba vo mne a nie v nich ale nesadli mi.necitim sa tak dobre a najradsej by som to riesil sam ak sa da. Hocijak len to ze na to nemam mysliet mi nepomaha.. neda sa mi to

medikamentus

ahoj.
Bude to asi psychosomatickeho povodu. Tzv. drazdive crevo.
Sam si asi nepomozes, bude to chciet nejake psychol. pohovory, mozno aj nejake lieky. Obvodna ti asi najskor necha urobit vytery, ale to nie je ziadna tragedia. Aspon budes vediet, ze si fyzicky zdravy. Tymto trpi strasne vela ludi, tak sa neboj a chod sa poradit. Pretoze ti to bude neustale otravovat zivot a budu sa ti nabalovat dalsie a dalsie frustracie, potazmo depresie. Dufam, ze naozaj nepijes alkohol.
A s rodicmi o tom nemozes pohovorit?
Bude dobre.

Iiiiiiii

Ja to tiež poznám, aj keď nie priamo, ale nepriamo. Bol som včera s kamarátom na pivo a trebalo mu s.ať. Na poutieranie jeho zadku som mu dal svoju ponožku. Pozeral najprv aj na moju čiapku, ale až taký cvok nie som:-)

Yondaime

Myslím že to bude psychicky"strach" Mával som to isté.. Hlavne nemyslí na prehaňanie a take blbosti,pretože si škodíš na psychyku,a potom niet divu že ťa preženie. Buď v pohode.. Normálne sa najedz,ale nie niečo ťažké,alebo čo by ťa nafuklo a daj sa do pohody. Hlavne fskt nemyslí čo zlé sa môže stať.. Mne to aspoň pomohlo.

Najčítanejšie články