Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako dať slečne najavo že po nej idem tak aby sa nevyplašila?

Príspevok v téme: Ako dať slečne najavo že po nej idem tak aby sa nevyplašila?
hanblivec

Páči sa mi jedna kočka, je staršia než som ja a tým to je že sa akosi bojím jej dať najavo svoju náklonnosť. Bojím sa že sa strápnim alebo že ma odmietne. A moja prosba o pomoc je jasná, ako naňu aby sme sa dali dokopy? Ako ju baliť? Ako sa k nej správať aby som si získal jej náklonnosť? Ako s ňou zaobchádzať? Mám byť drsný frajer alebo jemnocitný princ? Ako prejavovať neverbálne správanie?
Nieje zadaná, nieje vydatá takže tam by problém nebol.
Poznáme sa, normálne sa s ňou rozprávam ako s ostatnými babami lenže tam to končí. čo ďalej podniknúť? Nepíšte mi že ju niekam pozvať, mám obavy že by odmietla neviem ale mám ciťáka že hej. Chcem ju namotať inak. Najprv správaním až potom pozvanie by som volil ale ako sa správať?
Díky moc ;-)

benzin

Angeldemon
ale no... nehrajme sa so slovickami, namotavame sa vsetci na zaciatku vztahu. To o com ty pises je tahanie medovych motuzov popod nos. Alebo chytit rybku na zlatu nit. Aj samci vtackov svojim spevom namotavaju samicky. Vies ako sa vravi
Ked vtacka lapaju, pekne mu spievaju..
On ju scasti pozna, ona jeho tiez, chce ist nanu pomaly aby sa nezlakla... asi vie preco. Tak ju najprv namota a ona sa zalubi a to on chce. Pretoze on uz zalubeny do nej je a to iste caka teraz od nej. A chce radu ako nanu.
Nikde nepisal ze ju chce do postele len.
Ano su aj taki co namotavaju a vyuziju potom odkopnu. Ale nieje namotanie ako namotanie..

a_dr1a

Ahoj hanblivec. Hlavne sa na nic nehraj a bud sam sebou. Ona ta uz predsa pozna a vedela by hned, ze sa len na nieco "hras" a nie si to ty.
Bud sam sebou, bud uvolneny mily sebavedomy prijemny, rozosmievaj ju. Ked sa s nou rozpravavas, ako na teba reaguje? Smeje sa? reaguje, rozvija rozhovor? Aku ma mimiku gesta, ako sa sprava v tvojej spolocnosti? Ak citis, ze si jej sympaticky, tak ju odprevad k spoju ci kam, rozvijaj temy, zaujimaj sa o nu, snaz sa aby sa citila dobre v tvojej spolocnosti. Teraz je zima, co ju aspon na caj ai nepozves zohriat sa?) Poznas ju osobne, uz sa spolu rozpravate, vies o nej dake infa na rozdiel od nas, tak sa cin a snaz)

ANGEL-DEMON

a namotávanie neznamená - zalubenie...
si vygoogli čo znamená namotať...
ale odhliadnuc od pravého významu slova ked sa to myslí ako "slang"
namotanie nie je uprimny cit, to je len také... že chlap je čávo a ženy su z neho hotové, sú "namotané" ...

v reály, vsade kde som bola aj v mojej súčasnej práci slovo "namotať" sa použiva ako nejaka sranda, namotať nejaku dievčinu aby si z nej dotyčný srandu robil... ze je z neho hotová...

tak napriklad... je nejaký chalan ktorý na mna mal rečičky, ...furt za mnou doliezal... pritom má frajerku ale mne tvrdil ze nemá... no ale ja sa teda namotať nedám... smola...
a kolegyna mi hovorí, ze on len "namotáva" že to skuša na každú...

takže neviem o čo zakladatelovi témy ide...???!!!

lebo "namotanie" uprimne nie je...

ANGEL-DEMON

benzin....
ako sa može niekto do niekoho zaľúbiť, ked tú osobu absolutne nepozná....?

možme hovoriť o láske na prvý pohlad, no tu nám je jasné že dievčina sa zjavne nezalúbila ani na ten druhý...

takže žiadne namotanie... ale riešila by som to kamarátstvom, ísť spolu von, len tak nezáväzne a čas ukáže....

no ked dotyčný chce dievčinu užaj a hned tak o nu seriozny zaujem nemá..!

benzin

suhlasim s Kafe dobre radi
Angeldemon asi ho zle chapes, najprv sa namotava ak chces ziskat. Namotat neznamena vyuzit ale namotat si ho na seba, zvabit, zlakat, aby sa do teba zalubil to je zaciatok vztahu predsa

ANGEL-DEMON

nechceš ju nikam pozvať... chceš ju namotať...??? to čo ma byt a ty mas kolko rokov.... takych debilov ktorí chcu len dáku namotať aby si mohli poznačiť dalsiu čiarku do diára zenske hned prekuknú...

pokial máš o nu vážny záujem.. nevieme v akom ste kontakte, ci ste kolegovia alebo neviem.. tak normálne sa jej opýtaj ci by s tebou nesla na pizzu... alebo ak je v partii tak partia chodte...

kafe

ako sa správať? Buď sám sebou a nehraj sa na idiota. Ani drsný frajer, ani jemnocitný princ. Sebavedomý, vyrovnaný chlap, čo dokáže kočke vykúzliť úsmev na tvári... buď sa s tebou bude cítiť dobre a bude ju to k tebe ťahať, alebo nie. Úsmevy, dlhšie pohľady, trochu podrypávať a zlostiť, sem tam si ju všímať viacej, sem tam ju prehliadať...

Ak sa bojíš, že sa strápniš, odmietne ťa, tak sa na to vyser a buď sám. To je nejaká výhra? Radšej podstúpiť riziko, s možnosťou získať niekoho, ako byť na bezpečnom území, síce bez trápnosti ale i bez frajerky.

vaporwave

malo informacii si tu o nej uviedol :) a ja nemam tolko casu aby som ti tu o nej vestila z tarotovych kariet alebo krystalovej gule ...