Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priznanie

Príspevok v téme: Priznanie
Aja287

Sedím v kúpeľni a učím sa na skúšku ...Včera som mala narodeniny...Môj priateľ o nich vedel ...Zagratuloval mi cez mesenger...vecer sme išli s jeho kamarátmi do kina ...Čakala som niečo.....Stačila by mi aj malinká čokoláda ..Proste niečo že si spomenul ..Nie drahé ...To určite nie..Ale kvietok. ..Alebo tak...Ale nič ani na moje meniny a to sú moje prvé narodky čo som s ním...Ja som mu urobila oslavu nakúpila darčekov. A som študent ...On pracuje. .Je mi to luto...Je ku mne inak uzasny

Aja287

Toto nie je o tom že si vyrábam problém... Ale patri sa spomenúť si aspoň drobnostou keď sú to moje PRVE narodky čo som s ním....Nepoviem že by sme to brali prakticky už lebo sme spolu 10 rokov tak ..Ale prvý rok vzťahu? Opakujem nechcela som nič drahé nie som materliaisticka ...Mne by stačilo aj keby mi srdiečko nakreslil na papier. Ale je mi to ľúto lebo ja som mu prichostala oslavu tortu..A on to odbavili potrasenim rúk...Mne by stačilo fakt že zlato aká zložil som ti dvojriadoovu básničku čo sa ani nerimuje a potom to už neriešil ale aspoň dačo.... Prepáč možno mám očakávania . .Ale potrasenim rukov medzi dverami v aute mi príde strašne málo .....Na prvý rok vzťahu nie som zvyknutá na nič významné . Nikdy som to nezažila a ani nie som. Snilek ale toto ma zranilo .

Alessandra999

Existujú ľudia, ktorí ak nemajú problém, tak si ho vymyslia - a ty AJA zjavne patríš medzi nich.

Sama píšes, že ti poslal gratulaciu - čiže na to nezabudol. Boli ste spolu - nevykašlal sa na teba.
To fakt potrebuješ aby ti niečo kupoval? Na meniny, na narodeniny, , atd...
No to, že tvoj priatel zaraba peniaze, neznamena že ti aj musi niečo kupovať. Su to jeho peniaze a nie je na teba povinny minúť ani 1 cent.

Že ty si mu urobila oslavu a nakupila darčeky - urobila si to, lebo si si to sama vymyslela a chcela. NEverim, žeby ti on nadiktoval: urob mi oslavu + kopec darcekov kup.

A ked pisešs, že inaj JE UZASNY - tak dievca, preco riešiš take hluposti (velmi slusne som sa vyjadrila) - že ti nekupil nejaky kvietok na narodeniny.

Mala by si si vážiť priateľa, že môžete byť spolu a že ho máš.
A nie takto len vyrabat dovody na nejake nezrovnalosti.

Ako fakt - toto je totalna hluposť co riešiš.

ZAMYSLI sa PROSIM na sebou.
A veľa uspechu na skuške

Messje

Aja
Nic zle si neurobila.Nevycitaj si to a viac sa neospravedlnuj.
Mas docinenia s clovekom ktory rad berie ale nedava.
Tie meniny neries. To nie je sviatok.Ale s tou malinkou pozornostou na narodeniny mas pravdu.Stacil jeden kvietok.On nedokazal ani len do kina v den tvojich narodenin ist s tebou sam.Potreboval kamaráta. Nezavolal ta tam len so slusnosti?Aj ty mu podla vsetkeho prejavujes dost lasky ale...na jeho sviatok si nezabudla.Porozmyslaj o com je vas vztah.Travi s tebou dost času o samote?Je s tebou rad?Ako sa k tebe sprava ?
Skus sa mu ty neozvat ci to urobi on a ako sa bude chovat.

Aja287

Samozrejme som si to nechala prejsť hlavou a večer som mu zavolala...Že je mi to ľúto.. .A viete ako to skončilo ? Povedal že nechápe čo po ňom chcem, že mi lásku dokazuje neustále ..A dookola si išiel svoje....A dopadlo to tak že som sa mu ja ešte ospravedlnila že som mu niečo povedala...Mám teraz zmiešané pocity. Asi som nemala nič vravieť a byť ticho..