Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priznanie

Príspevok v téme: Priznanie
Aja287

Sedím v kúpeľni a učím sa na skúšku ...Včera som mala narodeniny...Môj priateľ o nich vedel ...Zagratuloval mi cez mesenger...vecer sme išli s jeho kamarátmi do kina ...Čakala som niečo.....Stačila by mi aj malinká čokoláda ..Proste niečo že si spomenul ..Nie drahé ...To určite nie..Ale kvietok. ..Alebo tak...Ale nič ani na moje meniny a to sú moje prvé narodky čo som s ním...Ja som mu urobila oslavu nakúpila darčekov. A som študent ...On pracuje. .Je mi to luto...Je ku mne inak uzasny

nemile

vedela by som ho pochopiť, keby bol nejaký 16 ročný chalan, ale pracujúci muž...cítila by som sa rovnako ako ty. Podľa mňa nechce, aby si si myslela, že je to medzi vami vážne, už ako ti tu písali, na FB ti blahoželá ktokoľvek, určite aspoň čokoládu, kvety, proste zablahoželať aj osobne ti mal určite

gaucik

Chapem, ze ta to trapi. Trapilo by to kazdu zenu. Ale poviem ti, ze muzi, ktori prejavuju vela pozornosti, nosia kvety, kupuju darceky, su galantni... prave casto klamu, podvadzaju a nie su vo vztahu uprimni. Zato ten co nerobi okazale skutky miluje velakrat uprimnejsie. Pises, ze inak je uzasny, tak ho maj rada takeho aky je. Muzi zmyslaju inak, on si ani neuvedomuje, ze ty si nieco cakala. Ak ta to velmi trapi, skus si s nim o tom pohovorit, ze si cakala aspon nejaky prejav pozornosti. Ale ja by som v tom nevidela az taku tragediu.

neviem111111

podla mna niektori nepochopili, o com zadavatelka temy pise. ona necaka, ze jej neviem co podaruje, ale ze si nejako spomenie, skratka nieco. ja si napr. na darceky nepotrpim, stacilo by mi, keby stiahol moj oblubeny film a objednal pizzu z mojej oblubenej pizzerie a tesim sa viac, ako z nejakeho sperku. ide o to spomenut si, nejaku sa pokusit milovaneho potesit.

darcek12

som chlap a mal som 3vazne vztahy a nikdy som nezabudol ani na narodky a ani na meniny..to patri k zivotu ludia sa maju obdarovat..je milion prejavou lasky ale toto je jedna z nich..pretoze kto si pamata tvoje narodeniny bez fb..nikto iba najblizsie a jeden z nich je priatel ze si spomenul ze napisal na messenger ze vsetko naj no krasne..to ti napisem aj ja a ked si to vystavis na fb kazdy koho mas v priateloch..ale darcek je prejav niecoho ineho pretoze chces niekoho obdarocat urobit stasny..ja ked som dostaval darceky som bol stasny a hlavne som si to vazil pretoze ten clovek musel hladat musel vyvynut usilie aby mi nieco kupil a za svoje peniaze to je podla mna ucta a prejav ze sa ten clovek snazi..a moj nazor zarabaj kolko chces ale darcek kup priemeru svojho platu..lebo koho neobdarujes ak svoju polovicku...

Aja287

Mmmm nedáva mi ani spontánne darčeky....A keď mal on narodky tak som bola ubnic rodičia mu spravili tortu kúpili darček prekvapili ho ..Aj jeho ségra potom....On je naučený práveže doma že dostáva dary stále. Keďže je z bohatšej rodiny tak hocikedy dostane len tak a na narodky vravím....Takú oslavu som ja za celý život nemala ..Ale tešila som sa ním

Alessandra999

Dakujem axxovi za odkaz... veľmi trefne...

Teraz neber, že idem proti tebe, to vobec.
AJA, ano - máš očakávania a to je ten problem.
Takto budeš stale očakávaš, že ti ma niečo kupiť.
Ved zachvílu Valentín - tak budeeš čakať, že sviatok lásky a ešte váš prvý - tak mal by ti niečo dať.
Potom výročie , potom Vianoce atd atd atd.

Ako fakt, pokial sa k tebe sprava užasne, cítiš v nom oporu, vies sa na neho spoľahnúť, je to tvoj najlepsí kamarát a priatel zaroven. Tak si nekaz vztah.

kukacka

Aja, ako keby som svoje vtedajsie myslienkove pochody pocula :D uplne!
Ver mi, je to zbytocne.
Vyjadruj mu lasku sposobom, ktory je vlastny tebe (kludne aj tie darceky, hlavne ich teraz neprestan davat, vyzerala by si akoze cakas darcek za darcek). Jemu to skor ci neskor trkne, neboj.
Kludne sa s nim o tom porozpravaj, ale tak skor polovtipne, aby si zistila, preco to vlastne tak ma. OPytajsa ho, ako je najradsej, ked mu ty vyjadris lasku, akym sposobom.
Ak mu to netrkne aj na vianoce alebo dalsie narodky, tak na to kasli. Lebo ak by ti potom zacal davat darceky, zas pride pocit, ze ich nedava autenticky :D Ono je to sice klise, ale ked mate dobreho partnera, je to ten najlepsi darcek.
Ja napriklad nedostavam darceky na narodky, ale muz mi kupil vcera na ranajky cokoladovu penu so zvieratkom, ake mam ulozene ako profilovku na skype :D to je taka blbost, ale ide z nej ovela viac lasky, nez zo 100 ruzi. Nechaj svojho priatela, nech sa rozvinie, tieto drobnosti pridu len casom. Hod to za hlavu, naozaj sa netrap. Viem presne, ako sa citis, ale viem aj to, ze ak vas vztah bude napredovat dobre, tak spatne ti uz toto bude smiesne :)

klukacka

Ahoj, nic si z toho nerob. Moj to tak mal tiez, bol uzasny, ale na narodky mi povedal iba vsetko najlepsie a bolo. Ja som z rodiny bola zvyknuta na oslavu - nic velke, ani vela darcekov, ale oblubene jedlo, torta a nejaka pozornost. On to asi v rodine mal inak, alebo pocas zivota prisiel na to, ze darceky, ked "musi" su onicom, on radsej bude obdarovavat spontanne. (to som brala, ale ani spontanne nebol moc na darceky :D) Ja som si povedala, kaslem na to, budem sa spravat nadalej ako ja a teda davat mu darceky (lebo to ja rada, hlavne ked vymyslim nieco trefne) a nebudem riesit, ci on mne ano, alebo nie. Je pravda, ze som to nevedela pochopit, ale tak co uz. No a on dokonca darceky nevedel ani prijimat - napriklad ja som mu nieco vyrobila a on povedal jej dakujem a dal to nabok :D tak cela energia sla dorici a musim povedat, ze ma to trapilo aj dost... No a potom som si o pol roka vsimla, ze tu vec nosi stale so sebou. Ta tak. Mame to proste inak, ale nech je toto najvacsi problem :D uz sme manzelia nejaky ten rocik, pretoze darceky, to je len forma vyjadrenia lasky, Existuje jej cela paleta, ktoru zas vyuzival on (a ja, kedze som bola zarazena jeho ignoraciou darcekov, som ich mozno ani nevidela, trapas, nastastie som sa to naucila). A sem tam mi uz aj pripravi darcek :) ale o tom to nie je. Naladili sme sa navzajom na svoj sposob vyjadrenia lasky. Ak je tvoj chalan inak v pohode, prestan riesit darceky. O par rokov sa ti to bude zdat malicherne :)