Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Výber mandlí

Príspevok v téme: Výber mandlí
pandula1234

Každému prajem pekný večer.
SÚRNE vás žiadam o pomoc,pred 2mesiacmi mi vybrali krčné mandle vsetko uz je zahojene, no trapi ma , ze tam kde som mala mandle a lozka s capmi sa mi teraz po ich vybere robia akesi hrbolceky(biele az svetlo ruzove) na dotyk nebolia len na lavej strane trosku. a na oravej strane ich je viac (vtedy ked som mala mandle bolo tam aj viac capov) ... mozete mi povedat je to normalne? stalo sa vam to? alebo su to nanestastie nejake dalsie lozka ?... velmi vas prosim o radu uz neviem si s tym rady stale mi to robi nejake problemy

pandula1234

chcem ti velmi pekne podakovat:) tak to ci to bolo nutne vybrat mne uz nijak nepomoze ... je pravda ze lekari hovoria stale nieco ine, no uz je na ludoch ako zvazia ich vyber

Bonsai

Ahoj.
Chcem Ťa upokojiť.Tie hrbolčeky o ktorých píšeš sú akési zvyšky mandlí,ktoré sa dostávajú cez sliznicu.Pytal som sa na to môjho krcného,lebo tiež som sa bál a ten sa vyjadril tak,že je to vlastne tkanivo pôvodných mandli.Niekomu dokonca mandle čiastočne aj dorastu opat.Okrem iného sa mi dosť čudoval,že som si dal vybrať mandle (vyberal mi ich iný doktor)aj keď som v nich mal čapy,lebo tie čapy sú vraj celkom normálne.Ja som si tie moje čapy vyberal tycinkami do ucha a bolo to dosť nechutné a dvakrát to nevonalo.Tvrdil mi,že mandle sú jediným miestom v tele,kde biele krvinky vychádzajú na povrch a tie čapy sú vlastne zhluky bielych krviniek...No tak si potom človek môže vybrať,keď každý lekár tvrdí niečo iné..Kedysi sa mandle vyberali často,dnes je iný trend...Ak chceš mať pokoj na duši zájdi ku krvcnemu,lebo Ja som len laik,ale zrejme to nie je nič,nad čím by si sa mala trápiť....Prajem pekný deň.