novy vztah

Príspevok v téme: novy vztah
centurius

...pekny vecer...po 3/4 roku randenia, spoznavania, skveleho sexovania sme sa rozhodli vstupit so slecnou do vztahu. Obaja sme atraktivni, pritahujeme sa, spolocne humorom ladime, proste ked sme spolu je nam fajn. Objavil som vsak urcite negativa nas oboch...obaja primerane ziarlivi...ked je pri mne ina zena a rozpravame sa, priatelka dost ziarli, zvykne byt ticho a neprida sa do dialogu, priznala sa ze jej ine zeny pri mne vadia...tiez som sa pristihol ze nie som vo svojej kozi ked s nou flirtuje a bavi sa iny muz...mam pocit ze sme obaja sebecki trochu...da sa na tom popracovat? neziarlit a nemat pocit ze sa chceme vlastnit? sme uplne rovnaki, zrkadlo. Prvy krat v zivote som objavil zenu ktora je ako ja v uvazovani, sex perfektny, spolocne ciele tiez, len sa chceme zbavit tej ziarlivosti....viem je to o dovere...ale preco tie blbe myslienky aj tak pridu. Druha vec, je ok ze sa mame vzajomne doslova plnu hlavu? niekedy si pripadam ze sme sebou posadnuti...tie city su tak silne...ze pocas dna myslime takmer cely cas na seba..piseme si....obaja sme mali z vychovy malo lasky...takmer ziadnu od rodicov...a teraz sa citime ako v 7 nebi...snad nam tak silne city neublizia neskor...

centurius

..pomaly sme zacali so spoznavanim , postupne a az potom prisla po par mesiacoch vzajomna posadnutost...myslim ze ked do toho prisiel divoky sex tak to zacalo byt posadnute...ako pise alesandra...zalubenie....taku vasen sme nezazili roky a celkovo naplno spojenie fyzickej a duchovnej urovne...nic nam nie je pri sebe cudzie...vo vsetkom si vyhovieme...proste bez zabran sme sa odovzdali jeden druhemu...

Alessandra999

Wau, no zaujímavý príbeh:)

Ja si myslím, že ANO, DA SA NA TOM POPRACOVAT, ale musíte obaja.
Keď je vám tak úžasne spolu a ste zrkadlo ako píšeš, prečo si myslis, že by ti nejaky iný muž zbalil tvoju krásku?

Ono zas nemôžete si navzájom zakazovať baviť sa S inými ľuďmi opačného pohlavia. Ona nie je tvoj majetok a ani ty jej.

Tá posadnutosť, že na seba stále myslíte - bude asi zaľúbenost. Ale to len hádam, nech napíšu ti, ktorí prezili.