Ahojte. Dnes som urobila radikálny krok, nad ktorým som už dlho premýšľala, že urobím. Ostrihala som si ofinu. Áno sama doma, len tak z mindži ,cvak, a bolo. Samozrejme takú nie veľmi hustú, lebo mám vlasy riedke jak hrebeň dedka. Nuž. Dopadlo to tak že v strede je tak do pol čela, stojí jak stožiar, ostatné strany sa len tak tak držia, ale aj tak je do pol čela odcvaknutá. No mňa proste oddrbe. O 3 týždne idem na ples a proste...No len si to predstavte. Fakt ľudia čo sa dá stým robiť? mám ísť ku kaderníkovi si to ešte viac dokvasiť? Alebo čo...
zle ostrihaná ofina, čo sňou
tak na kuceravej si nemala co pokazit, je to vselijako pokrutene, daj tam tuzidlo alebo lak pripadne, ked velmi daco chces
mám kučeravé vlasy. Keby to spravím zhora dole, už by som si ju asi nenašla ak vieš čo myslím...
úprimne, ja ak niečo chcem urobiť tak to urobím, aj keby to malo dopadnúť ako to dopadlo. No a k veci, že taký účes ako si poslala vôbec nemôžem uskutočniť, pretože tá ofina je príliš krátka a úprimne ten účes mi proste nejde po chuti. Zinok som užívala dlho, ale myslím , že je to len o sile mysle, lebo mne to ani prd nepomohlo. Neviem možno keby mi ju kaderníčka zhustila tak by sa dalo prekryť to kratšie ale...Nie nadpáhanie určite nie už si videl niekedy nadpojenú ofinu? nevyzerá to dobre :)
urob si taku kratku asymetricku, ako z kopca dole, to bude pekne.
vies, na jednej strane trochu dlhsiu, postupne kratsiu.
ked pojdes na ples tak kadernicka ti vie urobiť účes nejaký ved... zamaskuje...
to máš tak ked niekto si myslí ze je odborník a strihá sa doma....
ja osobne sa chodím podstrihnuť kazde 3 mesiace a teda tie 3€ co odo mna berie kadernicka za 1cm vlasov dám, neskrachujem...
vypni si ofinu sponkami a dobre.... napríklad...
Daj si predľžiť vlasy v kaderníctve. Pošli aj foto ako to vyzerá lebo neviem si predstaviť ako teraz vyzeráš podľa toho ako opisuješ.
ahoj, viem uplne presne co prezivas :D mne sa stalo dakedy davnejsie nieco podobne... ja som si kupila zinok a brala som ho pravidelna kazdy den - od neho porastu vlasy rychlejsie.. a pokym som mala tu kratku nepodarenu ofinu, tak som sa ju snazila zamaskovat roznymi ucesmi napr- www.youtube.com