Hnis v zube bez opuchu a bez bolesti?

Príspevok v téme: Hnis v zube bez opuchu a bez bolesti?
Tea21

Dobrý deň, chcem sa spýtať a poprosiť o radu. Mám zablombovanú hornú štvorku kde bol hlboký kaz a presvital nerv. Boli tam liečivé vložky zub sa ukľudnil a dala mi tam trvalú plombu. Akurát že posledne dni som cítila miernu bolesť, a išla som k zubárke ktorá povedala že zub vyzerá v poriadku nie je zapálený opuchnutý a reaguje na studené čo je vraj dobre, tak mi zub iba zalakovala a všetko bolo v poriadku, po 3 dňoch som začala mat divnú chuť v ústach a sem tam mi ide s ďasna krv, ale ozaj len málinko. Chcem sa spýtať že ak by odumrel nerv a bola tam nejaká infekcia, aspoň by ma to bolelo alebo by to opuchlo nie? Nemôže zub začat hnisať bez opuchu a bolesti nie? Ani ďasná nemám začervenané ani nič. Ďakujem za odpoveď.

ANGEL-DEMON

ak ti krvaca dasno chyba je v dasnách,mozno si si poradila pri cisteni zubov... tu divnu chut v ustach ma kazdy kto ma cerstvo zaplombovany zub.... ale ak s nim mas stale problem daj si z neho vybrať nerv a pokoj...

mne zubarka zaplombovala zub... a ked som k nej dosla stazovala som sa ze ma omína a ona mi nechcela veriť že ma tam nemá čo... ze je plombovany ze je OK....

po roku som uz nemala nervy na to a povedala som jej nech mi vyberie nerv z neho... a ked ho otvorila zistila ze odumieral.. preto ma to omínalo...

na RTG zubov si nebola...???

ja mam teraz problem s tym ze som myslela ze mi odumiera aj druhy predny zub... tak zubar hladal chybu, ze je OK... no ale debil vybral mi nerv zo zdraveho zubu... a ked som prisla zase ze ma boli ten predny ze tam mam vačok nad ním až potom mi dal urobit RTG... a ukazalo sa ze mam nad zubom hnis...
a to mi budu nejak na stomatochirurgii vraj musiet rozrezat a vyčistii..
tak ked je zima musim si davat na nos šatku aby mi neprefuklo, alebo prievan.... lebo ma ten zub omína, mi tam tepe...
takze toho roku ma čaka toto...

absolutne si neviem predstavit ako to bude prebiehať...