Ako sa s tým naučiť žiť ? Už som z toho psychicky na dne :(

Príspevok v téme: Ako sa s tým naučiť žiť ? Už som z toho psychicky na dne :(
ethernet

Mám taký problém, taký mindrák ktorý ma trápi už strašne dlho a nedokážem sa s tým stále zmieriť.Ide o to, že už mám dávno po 20ke a už nevyrastiem. Meriam len 168,5 cm :( Nedokážem sa s tým nejak zmieriť a mám z toho strašné komplexy a už mi to úplne ničí život. Som z toho tak zničený že už aj k rodine sa správam hnusne a toho veľmi ľutujem. Poslednou dobou ma už ani nič nebaví, ani nemám motiváciu žiť..

Nikdy v živote ma žiadna žena nechcela a myslím si že to bude aj práve kvôli tej výške. 168 je na dnešné pomery na chlapa strašne málo. Tie dnešné ženy chcú mať pri sebe CHLAPA a s tým sa im spája výška. Neviem prečo, možno evolúcia, ale vraj ženám na tomto veľmi záleží :(

Chcú sa so svojím partnerom ukazovať na verejnosti a chcú mať pocit ochrany a neviem čo ešte. Každá chce pri sebe chlapa, ktorý by ju vedel zrovnať...
Ale ako sa baby pozerajú na takých ako som ja ? Ako na nevyvinuté deti, na samcov nevhodných na párenie... Ach.

Už som sa aj s pár dievčatami na túto tému priamo rozprával a každá povedala, že chlap by mal byť silný, a veľký... vtedy som upadol do ešte väčších depresií. Je mi z toho strašne zle a bolí ma to. Bolí ma to, lebo ja jednoducho nemôžem za to, že som nedorástol do správnej veľkosti. Teraz už nemôžem ani viac vyrásť. Chcel by som babu tak okolo 155 - 160 cm ale takých je málo a aj tak sú len s vysokými.

Čo mám robiť ? Fakt nechcem stále končiť len ako dobrý kamarát. Čo mám robiť aby ma ženy vnímali ako atraktívneho chlapa aj napriek tomu že nemám tvár modela a nemám výšku nad 180 cm ? :(
Nechcem byť do konca života sám, nechcem skončiť tak, že ženy si budem musieť platiť :(( Prečo je ten život tak nespravodlivý :((( Normálne sa mi chce plakať...doslova...

ANGEL-DEMON

žena nechce chudáka ktorý je "psychicky na dne" !!!
z takej debiliny ako je výška... lebo čo bude taký chudák robiť ked sa dostavia reálne problemy...?!

žena chce chlapa ktorý sa správa ako chlap...

chlapom chýba vojna...! tam by ta naucili ...
lebo odkedy je tato povinnost zrusená tak chlapi uz nie su chlapi.. su to obyčajní chudáci, padavky, čo nič nezvládajú...

ANGEL-DEMON

chudák! keby si napísal že máš zhnite zuby , alebo ze nemás zuby, alebo kryvý velký nos alebo uši velke alebo na tvári nejaku anomáliu,... tak pochopíme....

ale že ty riešiš takúto kravinu!!!

už som to tu neraz písala! mne osobne sa pášia nízky,..
ja mám 170, no a predstav si ze "riešim" rovnako vysokých chlapov, no a moj posledný milenec bol dokonca nizší... a mne sa páčia nízki!
vysokí sa mi nepáčia...

tak neviem čo tu trepeš o výške.... ale ak ma niečo odpudzuje! tak zakomplexovaný chudák!

preto zájdi za psychologom... rob niečo so sebou... lebo absolutne nezalezi na vyške... riešiš kraviny...!
tu máš foto.... čo som akurat včera na fb objavila...7

je X takých párov kde je zena vyssia,... aj medzi celebritami, hercami...

tiez maly

Život ti nepokazí výška, ale tieto komplexy. Výška nie je jediný parameter, ktorý ženy zaujíma. Príkladov je plno. Messi má 169 cm a nemyslím si, že by mu to ženy vytýkali.

Možno povieš, že nie si Messi, ale to nie som ani ja. Som o 3 cm nižší ako ty a mám naozaj peknú manželku, ktorá bola vždy dušou kolektívu. Tiež chcela vysokého, ale zaľúbila sa do mňa. Hovorí, že na mne najviac oceňovala, že sa na mňa dá spoľahnúť, že mi môže dôverovať a veriť mi.

Prezradím ti teraz dôležitú vec: Žena sa zaľúbi DO VZŤAHU, KTORÝ K NEJ MÁŠ. Môže mať predstavy, že chce vysokého športovca, ale v reály ju získa toto. Keď bude cítiť, že je pre teba výnimočná, že si ju vážiš a obdivuješ ju, že ju chceš naozaj a že chceš byť jej. Keď ukážeš toto, tak odpustí skoro všetko.

Aj v prieskumoch na tému "Čo by ste najviac ocenili na svojom partnerovi" u žien skoro vždy vyhraje vernosť.

Takže nič nemáš stratené.

br

Ked sa bavis s kamaratkami ako by mal vyzerat chlap, tak kazda ti povie nejaku vysnenu predstavu, ale nic to neznamena, to je len sen, predstava. V reali ta moze oslnit pravy opak, co sa casto aj stava. Nezamyslaj sa nad takymito blbostami.

lilalala

Chapem ta..Som dievca a tiez mam urcite komplexy z mojej postavy ale tvoj jediny problem nespociva vo vyske. Viem ze mas urcite predstavy o tom ako by si mal vyzerat a suzuje ta to ze sa nenaplnili ale poznam vela bab v mojom okoli ktorym nejde o vysku. Vela mojich kamaratok ma frajerov ktori nie su prave najpritazlivejsi alebo su aj nizsi ako oni ale lubia ich. Poviem ti toto, chalan moze byt vysoky, nizky, pekny, skaredy ale pokial ma charizmu a urcity smrnc nic to neprekona. To ide casto krat ruka v ruke so zdravim sebavedomim takze pokus sa popracovat na tom. Pokial z teba pojde klud a vyrovnanost tak budes pritazlivy ale aj to chce vela prace. Ano, mnohe baby sa zameriavaju na vysku ale je aj vela takych ktore si na to nepotrpia a ty zase nie si uplne najnizsi. Drzim palce.

syndrom

U teba bude problem inde a nie vo vyske. Vysku mas normalnu, to nie je problem. Mne sa tiez paci ako vyzera Barbie a ja vyzeram uplne inak a co teraz.

ethernet

Lenže problém je ten, že tých krpatých (nemám rád to slovo) je málo. Väčšinou sa pohybujú tak okolo tých 160 - 175 cm. Mne by nevadilo ani keby mala 165 cm, stále by som bol o niečo vyšší, ale tieto baby väčšinou majú chlapov nad 180 cm lebo chcú nosiť podpäty, ach...

A aj tie krpaté okolo 150 cm stále idú len po tých vyšších, len veľmi výnimočne vidím chlapa mojej výšky čo by mal priateľku a aj keď vidím že má, tak je podpantoflák a to ja nechcem...

laskonkacitliva

a toje taký problém? nelutuj sa, preboha ved nie si trpaslik, mas skoro 170 cm, to neni zas az tak malo.. vsak si najdi nejaku krpatu a bude problem vyrieseny..a budete obaja spokojni, oba budemat este vyssieho od seba a tynizsiu..aky vidis problem ?ale to netreba pisat na zdravie dforum,ale hladat na inych zoznamkach a strankach baby nizke Daj si inzerat, ze hladas krpatu a uvidism bude sa ti lahsie zit.

ethernet

a niekedy už mám také stavy, že ani nemôžem zaspať a v posteli len ležím a rozmýšľam a mám taký silný sťahujúci pocit v krku