Mám taký problém, taký mindrák ktorý ma trápi už strašne dlho a nedokážem sa s tým stále zmieriť.Ide o to, že už mám dávno po 20ke a už nevyrastiem. Meriam len 168,5 cm :( Nedokážem sa s tým nejak zmieriť a mám z toho strašné komplexy a už mi to úplne ničí život. Som z toho tak zničený že už aj k rodine sa správam hnusne a toho veľmi ľutujem. Poslednou dobou ma už ani nič nebaví, ani nemám motiváciu žiť..
Nikdy v živote ma žiadna žena nechcela a myslím si že to bude aj práve kvôli tej výške. 168 je na dnešné pomery na chlapa strašne málo. Tie dnešné ženy chcú mať pri sebe CHLAPA a s tým sa im spája výška. Neviem prečo, možno evolúcia, ale vraj ženám na tomto veľmi záleží :(
Chcú sa so svojím partnerom ukazovať na verejnosti a chcú mať pocit ochrany a neviem čo ešte. Každá chce pri sebe chlapa, ktorý by ju vedel zrovnať...
Ale ako sa baby pozerajú na takých ako som ja ? Ako na nevyvinuté deti, na samcov nevhodných na párenie... Ach.
Už som sa aj s pár dievčatami na túto tému priamo rozprával a každá povedala, že chlap by mal byť silný, a veľký... vtedy som upadol do ešte väčších depresií. Je mi z toho strašne zle a bolí ma to. Bolí ma to, lebo ja jednoducho nemôžem za to, že som nedorástol do správnej veľkosti. Teraz už nemôžem ani viac vyrásť. Chcel by som babu tak okolo 155 - 160 cm ale takých je málo a aj tak sú len s vysokými.
Čo mám robiť ? Fakt nechcem stále končiť len ako dobrý kamarát. Čo mám robiť aby ma ženy vnímali ako atraktívneho chlapa aj napriek tomu že nemám tvár modela a nemám výšku nad 180 cm ? :(
Nechcem byť do konca života sám, nechcem skončiť tak, že ženy si budem musieť platiť :(( Prečo je ten život tak nespravodlivý :((( Normálne sa mi chce plakať...doslova...