Ahojte, neviete mi poradiť nejakú dobrú kulmu za rozumnú cenu na veľké kučery? Vždy si kúpim zlú a mám malé kučerky ako baranček. Chcela by som veľké vlny, ale aby aj niečo vydržali. Ďakujem za rady :)
Kulma na veľké kučery
Ahoj, ja mám kulmu z obchodu remington na 20 eur, je hrubá a robí krásne veľké vlny. Nemusite investovat do kulmy velké peniaze, je to uplne jedno v podstate akú máte....
prosím vás nemáte niekto skúsenosti so stránkou pilulka.sk? majú tam lacnú kulmu, tak či je to dôveryhodná stránka :) ďakujem
prosím vás nemáte niekto skúsenosti so stránkou pilulka.sk? majú tam lacnú kulmu, tak či je to dôveryhodná stránka :) ďakujem
ďakujem pekne, už nikto iný nemá skúsenosti?
Hmm, ja mám THX-total hair experts. Má 3 nástavce. Jeden, ten najväčší je na dosť veľké vlny. Mne veľmi pekne držia(bez spreju) a keď to ešte rozčešeš, tak to vyzerá krásne podľa mňa. Neviem čo považuješ za rozumnú cenu, ale tu cena zodpovedá kvalite. :-) Tie ďalšie nástavce môžeš využiť takisto, lebo sú rôznorodé a majú viac využití.... No ale sto ľudí sto chutí. :) Ja ju mám už dlhšie ale tuším v tescu sa dá kúpiť? No nájdi na nete keď tak. Ale ešte posonduj po okolí, lebo určite sú aj lepšie a urobia väčšie vlny...ale mne táto vyhovuje.
Veľa šťastia pri hľadaní. :-)