Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ja a moja svokra

Príspevok v téme: Ja a moja svokra
attack9

Ahoj tak pridavam prispevok,mozno uz treti po case...ale neda mi to.Moje chapanie je prikratke a nech sa snazim ,ako snazim nie a nie vychadzat so svokrou.Stale ma chce poucat ...ako za sedem rokou ma ponizila milion krat...od obliekania,varenie az po nasu svadbu...pred svadbou som sa snou porozpravala ,poplakali sme si ,ale ona nie svadba bola este horsia...strasne citovo vydiera...ak to ak to nie...tak ma privedie do hrobu a pod.po svadbe to utichlo...,no stale ma podcenuje najma pred svokrom.Svokra mam rada ,ako otca...ale nikdy som nanho nehladela ako na chlapa...neviem ci sa boji...pri primitivnych beznych veciach mi hovori ,ako to robi ona...opakuje niekedy aj tri krat...alebo zacne hovorit o plachte na postel...ze som draho kupila /pred nim/ ,ze velmi draho inde mali lacnejsie a o dve eura drahsiu...a mne sa ta plachta pacila,minule to bolo o kitici ,kupila som kyticu na svadbu a ona ja som kupila krajsiu minula krajsiu....ani ta a ta taku nemali...moja obsahovala to a to...no popritom bola ta moja uplne krasna...a stale taketo veci...kokos uz tolko krat som si snou sadla a ona bola zrazu normalna porozpravali sme sa....minule to bolo s tym...ze nam stale hovorila...daj si teplejsiu bundu ,daj si ciapku daj si silonky a to najma pred svokrom,hovorim jej milion krat som vam povedala ze si dam co chcem...a stale si toci to svoje...tak pri tom rozhovore som jej povedala ,...ze sme dospeli ludia,ze co od nas chce?nemoze nam hovorit co mame co nie,mame vlastny rozum,ze sa bojim ak raz budeme mat deti,ze nam izbu bude zariadovat,a mne sa starat do vychovy a deti obliekat./svagrinej aj diete prezliekla ked sa jej to nepacilo/,tak povedla,ze sa uz do nas vobec nebude starat nech si spravime ako chceme....svadbu sme si platili sami,avsak bolo povedane ak nebude to a to na svadbu nepojdu ...cez hadky a pokoj v rodine som pritakala...ale odrzu chceli prispiet vsak my sme mali nasporene..tak ok...a teraz maju ist na svadbu a nemaju na dar...tak prisla svokra za mnou...ze by sme mali nieco dat,...a ja hovorim ze ja vam neprispejem ...vsak co my snimi mame mi tam nejdeme...a na to prisla za muzom...ze by sa mu patrilo prispiet...a je tam kopec inych veci...a teraz stale chce byt mudra a mna nejak podcenit,velmi mi to vadi keby jej uz tolko krat nepoviem ...bojim sa ze vybuchnem a poviem aj pred svokrom co mi robila za cele tie roky...za cele tie roky

soffa

sa cudujem ze niekto moze byvat so svokrovcami,alebo rodicmi.mlady by mali byvat sami.!radsej platit hypoteku a mat svaty pokoj ako toto.,na dennodennom poriadku.Povedz to raz a razdne,ze ty ju vypocut mozes ale ze si urobite po svojom.a nech sa hneva.nech je bordel v rodine,nemozes furt ustupovat ty .a manzel nech stoji pri tebe.ono to po case prehrmi.a hlavne nepolavit...ja som svokre povedala,ze nas byt nase pravidla a respektuje to,tak jak ja ju respektujem v jej dome ked prideme na obed.

dianna25

mne presne na tomto stroskotal vztah.... ex chcel ostat aj po svadbe byvat u rodicov a ja som chcela vlastne... potom sme sa rozisli ja som si kupila svoj byt a je mi uzasne :)

neviem111111

z prispevku to vyznieva, ze spolu byvate, inak si takyto uzky kontakt neviem vysvetlit. ak je to tak, odstahujte sa a je po probleme.