S priateľom chodime takmer dva roky, zväčša sa nehádame, aj keď stane sa. Spoznali sme sa len tak, na zábave. Omnoho väčší problem vidím v tom, že som od neho staršia. Ja 24 rokov, on má za tyždeň len 23. Aj moja rodina nám kvôli tomúto dôvodu nedáva veľké šance, kamarátky taktiež nie, proste to všetci odsudzujú. Myslíte, že by nám to i napriek vekovému rozdielu mohlo výjsť, alebo by bolo lepšie to ukončiť skôr, než sa sklamem ?
vzťah s mladšim mužom
Ty si deláš prdel? To teraz vážne rozmýšľaš a lámeš hlavu nad 1 jediným 1 rokom? :D z chuti som sa zasmiala až mi tečú slzy. Keby bolo 5 až 10 r ok pochopím ame 1 rok? Nebuď smiešna! Čo by si robila na mojom mieste? Môj je odo mňa 11 r starší! Zamysli sa nad sebou dievča
audreyu takže sa s nim mam teda rozist ? :( neni pedofil pretože sme obaja išli do vztahu a sexu dobrovolne a zneuživat by som ho nešla...
aj ja v tom vidim mega problem, okamzite sa s nim rozid, to nemyslis vazne, ze chodis s muzom, ktory je od teba AZ o rok mladsi... toto uz pomaly zavana pedofiliou a ty to tu este verejne pises... ruky prec od neho..
zartujes, ze
ze vekovy rozdiel!!!!
Len pre informaciu, ja mam už 24 a pol, čiže aj on je mladši o rok a pól, nie o rok. Obávam sa jeho nevyzretosti, že si pri ňom budem pripadať ako jeho matka, ktorá ho ma vychovávať. Niekedy si tak aj pripadam.
1 rok?to nemyslis vazne...ak spolu vychadzate vek nehra rolu...a najma nie 1 rok
Toto myslíš vážne?Vo veku, ked máte obaja už nad 20 rokov riešiš takýto maličký vekový rozdiel? Ja som myslela, že je mladší minimálne o 5 rokov, nie o necelé dva, veď to je úplne zanedbateľné. Dôlezité je, či si sedíte povahovo, názorovo, či máte podobné predstavy o živote a nie že je o trošku mladší ako Ty. Takýto rozdiel by som teda ja vôbec neriešila, pozerala by som sa len na to aký je to človek a či si s ním rozumiem.Sú muži, ktorí sa správajú aj po 30tke nevyzreto, nezodpovedne a detinsky a naopak mladší bývajú ovela rozumnejší a zodpovednejší. Je to individuálne. Vekovo ste takmer rovesníci , tu problém nevidím. Moja mama je od môjho otca staršia o 3 roky a ani to nevnínam, taký malý rozdiel.
preboha to v 1 roku vidíš problém?....
Určite v tomto smere nepočúvaj "kamarátky". Jeden rok či dva nie je až taký veľký vekový rozdiel. Suseda bola od svojho muža staršia o 9 (!) rokov a mali krásny vzťah. Píšem mali, lebo zomrela, ale podstatné je, že im to fungovalo.
Vek nerozhoduje o tom, či to bude klapať, fungujúci vzťah spočíva v iných veciach. Ak to ty cítiš tak, že by to mohlo vyjsť, tak tomu daj šancu.