...ahojte..čím ďalej plávam životom, vidím, aký je dôležitý denný režim pre človeka a správne návyky....ktoré opakuje takmer každý deň...s tým, že výnimka potvrdzuje pravidlo....zaujímalo by ma , aké návyky vám pomáhajú...problém dnešnej doby je ten, že je málo času...ja mám taký rituál, ktorý ma vždy dostane do dobrej nálady a pohody, ale chce to cca 2 hod a aj 3 hod....čo v normálny pracovný deň nie je možné....ja to v skratke nájsť si ČAS NA SEBA....ak bude o túto tému záujem..napíšem , aké činnosti mne pomáhajú..je ich dosť...
Denný Režim
Neviem, či to je zrovna k téme, ale.. nedeľu mám zakódovanú ako deň pokoja, kľudu, pokiaľ nemusím, nikam nechodím. Večer kúpeľ, potom starostlivosť o seba.. pomáha mi to ukľudniť sa pred pomyslením že ma zase čaká pondelok.
Denné rituály nemám, skôr ma znervózňuje, keď je niekde zafixovaný na tie isté veci a stále robí to isté dookola. Pripadám si potom ako v blázinci, ale viem, že toho druhého to upokojuje. Takže fakt závisí od uhla pohľadu :)
...čo vám pomáha udržiavať, každý deň podobný denný režim a čo ho tvorí?...v tejto dobe sa dá ľahko vykoľajiť preto aj otázka režimu o to dôležitejšia...na komentáre mimo témy zásadne neodpovedám(nikdy)....
...nazval by som to ukotvujúce body, ktoré držia človeka na správnej vlne....ranné cvičenie + dobrý nápoj je na začiatok ideálny...
aký režim vyhovuje vám?
nemam ziadny denny rezim ani ritualy, nic. ked napises tvoj, rada si precitam. ja len ze rano mam rada cierny caj s citronom a medom. :)
...ni napíšte niečo o dennom režime, myslím, že je to fakt pre nás dôležité :)