Výplň pier - problém?

Príspevok v téme: Výplň pier - problém?
Interlink

Ahojte, pred 3 mesiacmi som si dala zvacsit pery kyselinou hyaluronovou. Vsetko bolo v poriadku, pery mam krasne, fakt podla mojich ocakavani. Problem je, ze ma zvyknu trosku (nie casto, ale cakala som, ze to citit nebudem) pobolievat vpichy (mam len 5) a dnes sa mi spravila hrcka na dolnej pere(v strede v mieste vpichu). Je to zvlastne, po 3 mesiacoch aby sa mi spravila bolava hrcka. Hrcky som mala asi tyzden, potom sa vstrebali a teraz toto? Je to podla vas normalne? Stalo sa niekomu nieco podobne? Doktorku som si vybrala na zaklade odporucani znamych, ktore k nej chodia dlho a su spokojne. Prosim ak mate skusenost, akukolvek vedomost - piste. Dakujem

Interlink

Poprosila ma nech jej poslem fotku, mam si dat 2 rupafiny na alergiu a stiahlo sa mi to. Zajtra jej mam poslat kontrolnu fotku a ked sa jej to nebude zdat v pondelok mam prist. Nevyjadrila sa zatial co to moze byt, ale typujem nejaku alergicku reakciu, kedze som silny alergik.

ANGEL-DEMON

kludne to moze byt nejaka alergicka reakcia alebo nieco...
si jej mala skúsiť zavolať, aby ti poradila čo s tým kym k nej nepojdes aby sa pozrela na to....
skusala si lad? ked mas opuchnute...?

Interlink

Stalo sa mi to vcera ako som sem pisala, samozrejme ze mi povedala nech ju s akymkolvek problemom kontaktujem, dnes rano som jej pisala, dufam ze odpise ked je sviatok. Chcela som len vediet, ci sa niekto s niecim podobnym uz stretol. Dnes uz mam spodnu peru dost opuchnutu a boli ma.

ANGEL-DEMON

a to ti dá doktorka nepovedala ako to zvyknu robiť, že ked bude nejaký problem maš ju kontaktovať...
Ju a nie písať po forach, mi ťa tu nevyšetríme...
nie sme doktori ani kozmetičky, ano nevidíme...
volaj jej....