S priatelom sme spolu este len polroka a z rozpravkoveho vztahu je horor moj priatel ziarli,nikam mi nedovoli chodit lebo sa nahneva pritom ked som s nim casto ma ignoruje lebo sa ako male dieta hra z pc alebo mobilom kasle na to co chcem ja vsetko je podla neho ale ked sa pohadame vzdy mozem za vsetko ja ked mi vulgarne vynada ze som jebnuta alebo prijebana alebo ma posle do pici povie ze to ja som ho vyprovokovala ze to ja vsetko a aj ked ma chybu on vidi ju len vo mne strasne ma to zranuje najma ked mi vulgarne nadava na druhej strane vie byt aj velmi mily a aj sa ospravedlni ja ho lubim ale neviem ako ho nakopnut aby sa spamatal ze takto to nejde...
Co s nim...
dievca ber nohy na plecia a utekaj z tohto vztahu kym sa da.. skor nez sa z teba za par rokov stane tyrana zena...
tak pol roka vo vztahu a nadavat, mne zacal vulgarne nadavat po 2 rokoch aspon, cize laska presla po dvch rokoch a zacina vazny vztah, nevazi si ta, ziadny chlap,co si zenu vazi jej nebude nadavat do kuriev ani do pic, ci inych podbnych.
ako chces, je to na tebe,ale s takym byt uz odteraz, a ste spolu iba pol roka, posliho do pi..e, ved ste spolu kratucko, preboha....
Zdravý rozum káže: utekaj čím skôr. Prečo?
1. Nevenuje sa ti, keď môže
2. Nadáva ti. To sa nerobí ani v dlhodobom vzťahu. Čo ťa čaká neskôr? A nenavrávaj si, nezmení sa!
3. So žiarlivcom sa žiť nedá. Naozaj nedá!
utekaj cim skor od neho... toto nieje laska, vsetko podla neho? dobre to poznam a po troch rokoch trapenia som sa odhodlala to uz sama ukoncit. a najlepsie uz ani nereagovat vobec na spravy a telefonaty. takito chlapi su sebci a nikdy sa nezmenia. mozno nachvilu, na par mesiacov. ale ver mi, ked je to teraz taketo, tak postupne to bude len horsie. lenze ked mas ruzove okuliare tak budes vidiet aj ked len nejaku malickost spravi a mysliet si ze jak ta on veeelmi lubi :D su normalni muzi ktori si svoje partnerky vazia a ver mi takych je na svete dost.. dievca odvahu a ujasni si co chces, ci sa vecne trapit alebo uzivat samotu, ci nejakeho fajn chlapa
Už keď si povieš, že stačilo, tak mu nakladaj presne takisto ako on tebe, napr. mu povedz, tak čo chu.ku? A potom mu povedz, prepáč, ja som to tak nemyslela. A na čo je vlastne s tebou, keď si podľa neho pri.ebaná, čiže šialená? Však nech si nájde normálnu. Nájdi si slovník vulgárnych slov, aby si mala aspoň šajnu o tom, čo ti vlastne hovorí, keď breše.
ste spolu pol roka a on ti takto nadava? a ty ho lubis? really?
.. akoze na toto existuje len jedine riesenie, posli ho do pice...
ako mozes lubit niekoho, kto si ta nevsima a este ti aj povie, ze si prijebana? ako nehnevaj sa, ale toto je fakt vela..
ci cakas pokym ti jednu aj prijebe? je to cisty magor...
inak bezne sa nevyjadrujem takto vulgarne.. len ten text vo mne vyvolal dajake poburenie