Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pocit

Príspevok v téme: pocit
nechapacka

som chlap nemam 20 ale uz je to nejaky mesiac co som rozideny..a stale ju mam rad ..ale nechapem tomu ci je to v pohode ale ked som doma citim sa v bezpeci spokojne citovo celkom dobre....ale ako nahle idem von ku kamaratom..alebo cvicit alebo na nakup proste ked idem mimo domu strasne myslim na ex a mam strasne pocity strasne mi chyba chvejem sa proste nechapem...

bejby29

no vidis ked ti je dobre s inymi tak bud s inymi a na nu sa snaz cim skor zabudnut. to steratavnie nema vyznam, je to taky zacarovany kruh. doma mas asi pocit bezpecia.. neviem no, trebalo by sa na to asi spytat nejakeho psychologa psychiatra, lebo urcite to neni v poriadku, ked vravis ze vonku na nu myslis ze sa trasies atd. prave vonku by si mal na nu nemysliet, pretoze je tam kopu veci co ta rozptylia ako uz niekto pisal... no ty myslis na nu.. neviem no skus najst odbornika nejakeho, mozno je to nejaka porucha ktora potrebuje aj liecit.. kazdopadne ti prajem aby sa ti darilo a aby tie blbe stavy zmizli

nechapacka

ano je to asi zvyk lebo ked sa stretnem s inouzenou je mi snou dobre na ex nemyslim..nepotrebujem ju vidiet ani kontaktovat nic...ale zas dakedy strasne chcem byt snou...neviem no..nemali by sme sa vobec stretavat ja viem ale ked mi zavola rad snou idem von ked ja jej toez ide rada...mame sa radi ale neviem..no mne skor ide oto ako je mozne ze vonku sa bojim mam blbe pocity a doma sa citim dobre ziadne zle pocity...

bejby29

no tak by ste mali prerusit kontakty, lebo stretavanie to este zhorsuje. :( a nikam to nevedie... ako chces na nu zabudnut ked sa stretavate? alebo sa planujete dat znova dokopy? vies ked uz tam bol raz nejaky dovod na rozchod, tak je zbytocne sa stretavat a zit v minulosti, v nejakych falosnych nadejach, alebo byt kamarati. myslim ze potrebujete obaja cas na to aby ste mohli skutocne vychadzat ako kamosi.. a potrebujete cas byt od seba, lebo takt sa od seba neodputate.. je to skor taky zvyk ze sa potrebujete vidiet

nechapacka

no neni to cerstve je to uz daaky ten mesiac akurat asi je chyba ze sa s byvalou este stretavame nie sexualne len ako kamarati..celkom aj casto dakedy aj 2x do tyzdna...a ano bol som dost naviazany...myslel som ze je ta prava...

bejby29

este chcem dodat.. pochopila som ze ma nikdy nemiloval iba chcel mat. ani som sa necitila ako vo vztahu ako to byva bezne v partnerskych vztahoch. uvedomila som si svoju hodnotu a to ze s nim nedokazem zit. ze ma caka v zivote nieco omnoho lepsie a to mi pomaha sa od neho odputavat postupne a zabudat. zacala som robit veci co ma bavia co ma tesia, snazim sa stale nieco robit a mam zo seba radost.. zacala som sa mat rada. mam ho stale kdesi v podvedomi, no uz to neboli tak ako ked sa stale so mnou rozchadzal a prve tyzdne som myslela ze sa zblaznim a ze uz nema vyznam ani zit. teraz viem ze je to minulost kam uz viem ze sa nikdy nevratim. nechcem uz dobrovolne trpiet a nema vyznam sa davat dokopy s byvalymi, lebo to dopadne rovnako.. no je aj par vynimiek.. par..

bejby29

to prejde, preboli... su to len pociatocne stavy.. chce to cas aby to prestalo boliet, asi si bol na nu prilis naviazany... zazila som nieco podobne a dokonca niekolkokrat koniec od toho isteho cloveka. az som sa rozhodla s nim nakoniec rozist ja... velmi som sa trapila a aj teraz mi velmi chyba, planovala som si s nim spolocnu buducnost, no on planoval buducnost sam... necitila som sa milovana. ale zrejme sme si neboli sudeni. Idem dalej s hlavou hore, nic ine mi neostava.. urcite sa z toho dostanes, myslim ze je nas takych viac

br

ja mam taketo pocity zvacsa doma, ze mi je za niekym smutno..., vonku si vselico vsimam, tak to tak nevnimam, len niekedy. ten ostry vzduch a pocasie tiez robia svoje.
snad to prejde.
plus u teba to je vsetko pochopitelne, lebo to je velmi velmi cerstve.