Extrémbe mastenie pleti

Príspevok v téme: Extrémbe mastenie pleti
barbo-ra

Ahoj, mám 14. Asi od 5. triedy ma trápi akné avšak s tým som sa už vyrovnala a teraz už to nieje také hrozné... vyrážky sa mi skoro vôbec nezapalujú ale cca posledný týžden sa mi začala nenormálne mastit plet, hlavne v oblasti čela a je to naozaj nepríjemné lebo sa celá lesknem a ked si napriklad v škole podopriem hlavu tak cítim veľke množstvo takej jemnej masti a cítim sa nepríjemne. To ale nieje to najhoršie... vždy pred spaním si dám vlasy do copu ale ten sa mi počas noci vždy rozpadne kedže ja sa v spánku vždy pretáčam a vrtím :D no a keď mám rospustene vlasy v spánku a oni sa mi otieraju o tvar tak niekedy ked sa ráno zobudím mám tie vlasy v oblasti čela síce málo ale viditelne mastné.
Ešte taká drobnosť už asi rok si vždy ráno, večer, a keď prídem zo školy odmasnujem tvar, a to tak že si ju umyjem s tuhým mydlom. Ale teraz aj ked si ju umyjem tak asi o pol hodiny sa už zase začína mastiť
TRÁPI MA TO TAK PROSÍM NAPÍŠTE NEJAKÉ RIEŠENIA :)

ANGEL-DEMON

s mydlom??? to nemyslíš vážne toto! a to nevieš že mydlo na tvár nepatrí...??? použivaj pletovu vodu! Amica su super, dobre, lacne, ja som si tym plet cistila... tiez som pocas skoly mala problem s mastnym celom...