Prvy sex

Príspevok v téme: Prvy sex
Nata23

Ahojte chcela by som sa vas spytat na par otazok pred nedavnom som mala prvy sex bolo to prijemne aj neprijemne .. ale k veci ked som bola dole citila som bolesti a pichanie v podbrusku .. ked to do mna daval blanu pretrhol ale stale som citila ako keby tam v zadu nieco je a do niecoho naraza a nevedel sa cez to dostat :D mozete mi niekto povedat co to je ? Som uplne neskusena ako vidite no a dalej .. nie je mi vobec prijemne prstovanie Nie ze by ma to bolelo ale je to neprijemne a nic pri tom necitim . A ked sme mali spolu 2 krat sex tiez som krvacala je to v pohode krvacat aj na 2 krat ? Dakujem za rozumne odpovede .

Janka41

Ja tiez, xixi. Spoluziaka. Suknickar, ale skuseny. Ten moj mi odpustil, nastastie. Priznala som sa mu, ked bol skoro v najlepsom..

anonymka888

ano väčšinou to tak býva keď je chlap neskúsený že je to skôr trápenie, potom sa už na tom len smejúčasom :-) preto ja som radšej zvolila skúseného :-D

Janka41

To mate v poho, ten moj sa do mna nedostal vobec. Ani na niekolko pokusov. Bol tiez panic, ale ja som dost velka baba, a nedal si rady.. je to uz ale 20 rokov, takze dnes uz len sranda. Som zanho stastne vydata

anonymka888

Keď som ja prvý krát mala sex tak najprv ma to riadne zabolelo keď mi pretrhol blanu ... A potom keď prirážal stále som mala pocit, že do niečoho naráža ... takže neboj sa, ono to prejde ... prípadne zmeň polohu, možno Ti to nevyhovuje ... u mňa to bolo tak, že prvý krát keď sme boli na misionára tiež som mala pocit že naráža v nútri do niečoho, na druhý deň ma bolelo všetko ... ale prešlo to a teraz si už len užívam ;) čo sa týka krvácania tak ja som krvácala asi 4 krát takže nemaj stres, všetko je v poriadu