Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dnešná doba a vzťahy

Príspevok v téme: Dnešná doba a vzťahy
neznamy2222

Ak máte partnera, tak mám takú otázku ? Ako ste sa s ním zoznámili ? A ako ste sa dali dokopy ?

Ja neviem, ale mám taký pocit, že dnes už vôbec nie je také ľahké sa zoznámiť.
Tie ženy na jednej strane stále kecajú o tom, ako sa muž musí snažiť, ako on musí mať iniciatívu, ako on musí prvý písať atď. Ale keď sa nedajbože nejaký rozhodne to tak spraviť tak je hneď za zúfalca a úbožiaka....

O čom to potom je ? Čo vy vlastne chcete ? Chcete nás len dostať do trápnej situácie aby ste nás potom mohli pred všetkými ponížiť ?
Načo sa potom mám snažiť ?

Je to úplne zbytočné. Vy si aj tak vyberiete, toho kto sa vám páči a je jedno či sa snaží alebo nesnaží :/ Aj tak si vyberiete podľa výzoru...

To sa mi potom viac vyplatí nič neskúšať a len čakať so založenými rukami a až sa nejakej budem páčiť, tak bude sama aktívna... Čo si o tom myslíte ?

jaj

Dievca o ktore maju zaujem viaceri musi niekoho odmietnut, vsak nemoze chodit so vsetkymi a zalozit si harem. Takze to odmietnutie vobec nemusi byt o vzhlade, ale mozno uz bola zalubena do ineho. Myslim, ze zenam menej zalezi na vzhlade partnera a aj v manzelstve su ochotne viac akceptovat zmeny vo vzhlade partnera.

jaj

Dievca o ktore maju zaujem viaceri musi niekoho odmietnut, vsak nemoze chodit so vsetkymi a zalozit si harem. Takze to odmietnutie vobec nemusi byt o vzhlade, ale mozno uz bola zalubena do ineho. Myslim, ze zenam menej zalezi na vzhlade partnera a aj v manzelstve su ochotne viac akceptovat zmeny vo vzhlade partnera.

Marianam

a vy co robite vy si nevyberate podla vzhladu? ty si sa zrejme tiez sklamal lebo rubes vysoko...vsimam si to na svojom okoli muz si vyhliadne stihlu babu oblecenu v znackovom od hlavy k pate ktorej len o peniaze ide a potom tu na forach taky muzi zakladaju temy ake su vsetky zeny stetky ignorantnky vypocitave mrchy a podobne ... popritom o normalnu babu ani nezakopnu... tiez si zenu nevsimnete pokial nevyzera aby sme uz boli spravodlivy...

jaj

Objavila sa tu tema, kde pise mlada zena, ze sa pokusila zbalit niekolkych chlapov, ktori ju odmietli...takze sa to stava aj naopak. Paci sa mi prispevok takeho jedneho, taky pozitivny, vyvolal mi usmev na tvari. Netreba sa brat tak vazne, vztahovacne s humorom ide vsetko lahsie...aj to balenie.

Alessandra999

Neznámy, ja si myslím, že sa na to divas Z veeelmi zlého uhla pohľadu.

Ja som si v živote nemyslela o dotycnom, ktorý sa mi prihovoril, oslovil ma, že je zufalec alebo úbožiak....nie,,myslela som si, že wou, som mu sympaticka :) čo ma samozrejme potešilo

Možno sa ti stalo, že ťa zopár dievčat odmietlo. TERAZ máš k tomu celému zlý prístup.

Keď sa chceš zoznámiť a budeš " čakať so založenými rukami " tak sa pravdepodobne nedockad ani za sto rokov...

Ono je dosť podstatné aj to ako sa dotyčnej prihovoris , ako posobis - ako sebavedomý chalan , ktorý sa nebojí prihovoriť neznámej a ide si za tým, čo chce..... Alebo ako strachopud, kt. pol hodiny na dotycnu len ziza a rozmýšľa akú prvú vetu by povedal.

taky jeden

Netreba sa hned vzdávať. Mňa moja manželka odmietala 4 roky, kým so mnou išla na prvé rande. Odmietla ma aj verejne pred kamoškami, že určite so mnou nikdy nič nebude maˇť. A teraz mi hovorí, že som pre ňu ten najlepší.

Aj tu na Zdravi som videl niekoľko tém, ktoré založili ženy o tom, ako odmietali vytrvalého nápadníka a keď to vzdal zistili, že ho majú už radi a nešlo to vrátiť späť....

Takže moja rada je: ak ti za to tá žena stojí, ak si presvedčený, že to je tá pravá usiluj o ňu. ale daj jej slobodu, neuháňaj ju, len sa jej občas pripomeň: mám ťa stále rád a čakám....

jaj

Mam pocit, ze ti nejaka baba ublizila (dufam, ze nie ja :)), ale chcem ti len povedat, ze aj ja som v zivote odmietla nejakych chalanov z roznych dovodov, ale urcite som ich nechcela urazit, ponizit alebo strapnit pred ostatnymi. Zo zaciatku to bolo, lebo som este nebola na vztahy pripravena, zo strachu z neznameho, ze ma chce len zneuzit a potom odkopne atd. Nemozes vediet co sa odohrava v hlave hlavne mladych neskusenych dievcat. Mozno treba skumat hlbsie a prehrabat sa pod povrch, ak to stoji za to. Mne sa najlepsie zoznamovalo pri nejakom stretnuti s priatelmi, ze sa das s niekym do reci, pri sportovani (napr. v posilovni, teraz na klzisku,...), aj ked sa chlapec zalubi je dobre sa jej nejako priblizit a nie to hned na nu vybalit...a ci aktivna to ja veru nie, ale su dievcata, ktore sa prihovoria prve a dokonca idu za chlapcom aj domov :)