Už neviem čo robiť. S priateľom chodim rok a pol. On ma 23 ja 21,5 no už ma to nebavi. Je priliš, povedala by som až mimoriadne inteligentny. Ma za sebou už vysoku školu a ďalej študuje. Nedokáže rozprávať ako bežný človek ale vkuse sa vyjadruje priliš pedantne ako by sa rozpraval s jadrovou fyzičkou. Má svoje pevné zádady, všetko planuje, na všetko si vyhradí presný čas. Navyše je úplne bezcitný a často má zraňuje, za čo sa mi ani nahodou neospravedlní a keď som smutná, ani to s ním nehne. Nehovoriac o sexe, ten sme mali asi 10 krat a zatial ho nema zaznačeny v planoch takže ani nebude. Oplatí sa s takým človekom žiť ? Aký je na to váš názor ?
Priliš mudry priatel
vela psychopatom ma vysoku inteligenciu, vela tyranov a vrahov takze pozor, oni su inteligentni ale emocionalne casto chladni az surovi.
Prilis inteligentni ludia mozu mat nizsie EQ a mozno si ani neuvedomuje, ze ta to zranuje
Cim skor to ukoncis tym lepsie. On si mysli ze ked bude mat 10 titulov tak zeny nanho budu letet ako vcely na med. Ale kedze spravanie je na bode mrazu tak asi tazko
Ja som mala takeho kamarata. Áno, mala...
Ktory sa ku mne spraval ako k nejakej profesorke. Odborné slová, ziadna uvolnenost, ... no hrôza proste. Takí ludia nevedia o čo prichadzaju. Treba byt aj spontannejsi, zasrandovat si, zabavat sa (nemyslim alkohol a tak),...
Takí nech do vztahu ani nejdú k čomu im vlastne je. Nech cely zivot studuju a mozno v takych 50 rokoch si uvedomia ze aha do prdele takto vyzera svet? Ved ja som mal cely zivot nos pichnuty v knihach..
No, podľa mňa nie. Je rozdiel keď je niekto inteligentný, proste vie veci vyriešiť, vieš sa naňho v problémoch spoľahnúť, vieš, že to dokáže zvládnuť, lebo si na to sadne a nájde zdroj problémov... a rozdiel je, keď je niekto prehnaný pedant. Všetko si naplánuje, nerobí nič spontánne a viem si presne predstaviť ako sa ti s ním rozpráva. Ja by som sa s ním určite rozišla, lebo ty evidentne nie si dievča k nemu. Ale je zaujímavé, že si svoj vek napísala 21,5 . :D Máš 21, nemusíš zasa písať akoby si bola malé dieťa, čo hovorí, ja mám 4 roky a štvrť :D . Ale to je jedno. Z toho ako píšeš si myslím, že si dosť inteligentná, ale sadol by ti niekto iný, lebo ten tvoj potrebuje niekoho úplne iného...niekoho ako je on, ale menej múdreho aby si nepripadal menejcenný. :D
No ja by som to skončila, urob ako uznáš za vhodné, ale nemeň ho. Je taký aký je. Je s tým spokojný a tak to má byť. :)
Držím prsty. :)