prosím len o názor žien

Lenka4334

Zalezi od toho, ake tiene zvolis atd...kamaratka si davala len blede a mala od toho aj mihalnice a vyzeralo to dost zle. Osobne by som nikdy nesla s tienmi a bez spiraly

ANGEL-DEMON

bezne si nedávam spiralu kedze mi z nej padjau mihalnice tak ze mam niekedy 3 a pritom si davam jemne... takze ja to zvyknem robit a v pohode...

celebrita FB

Ja som neznášala kydať na seba make up, púder a iné svinstvá, ktorými zapchám póry na pokožke tváre. A čo sa očí týka, dlhé roky som používala špirálu... Málokedy tiene, linku. Špirála bol základ. Po "pekných" skúsenostiach so žiarlivými rakúskymi bosorkami som aj od tej špirály upustila a nemaľujem sa už vôbec. Stačilo :) Neviem si predstaviť maľovanie očí bez špirály. Mne sa to vždy tak zdalo, že špirála je základ. Ja mám dosť bledé mihalnice, preto som mala taký názor, ale závisí aj od farby mihalníc. Ak si napríklad černovláska a mihalnice máš výrazné čierne... tak to by šlo :)

Alessandra999

U mňa je špirála zaklad.

A maľovať sa môžeš kľudne aj bez špirály, ako tebe vyhovuje :) a páči sa :)

Nepotrebuješ K tomu predsa naše povolenie :)

Biela Kobra

Ja špirálu nenosím, lebo mi je ten pocit protivný, takže len očné tiene a výsledok je dobrý. Ale záleží na tom, čo pristane tebe, každá žena je predsa iná.