Mam frajera

Príspevok v téme: Mam frajera
Mato9635

Som chalan 17 rokov, mam frajera ktory ma 20rokov a som gay.. Povedal som to svojim rodicom a ma trz chcu poslat k psychologovi a ze ak sa este raz dpolu stretneme tak zavolaju policiu. Ak by to spravili.. Co sa moze stat? Moze mat z toho problemy alebo nieco podobne? Prosim poradte mi co mozem spravit a ci naozaj mozu rodicia takto uskodit.. A homofobne komentare si prosim nechajte.. Uz som ich pocil za zivot dost a nepotrebujem ich trz citat..

Ntf

Ahoj mám 20 rokov a momentálne som zadaná ale nie som až tak šťastná ako by som mala byť chodime spolu 3 mesiace je to krátka doba na to aby sme mali už problémy :( mala som už 3 frajerov a problem je v tom že ked začnem s niekym chodiť tak sme spolu aj 3 krát do týždňa no postupom času sa to zhoršuje a chodíme spolu len raz do týždňa a to v nedeľu stale mi hovorí že ma nejake povynnosti ale v hlave mi ide len to že mu nestojim o to aby ich nechal niekedy tak a šiel za mnou že nie som pre neho prvoradá a tak to bolo aj pri inych a ja sa snažim aby bolo všetko super aby bol šťastný no neviem či je chyba vo mne že som pre neho bezcená prosím povecte mi čo mám robiť ďakujem

Martin9633

Predvecer som usiel zdomu a bola somnou kamaratka. Chcel som ist za nim a ked sme uz boli na vlakovej tak kamaratke zazvonil mobil a bolato policia ze ak sa nedostavime na policiu bude vyhlasene patranie.. Prisli sme tam a otec povedal policajtovi ze som usiel z domu holy (bol som riadne obleceny) a ze som bol nafetovany.. Akoze ako toto moze otec povedat na policii o svojom synovi.. Policajt mu povedal ze byt gay nieje choroba a ze sa to neda liecit.. A vyslovene mu to povedal a on ze fajn ze uz to nebude chcet. Prisli sme domov a uz sa s mamou bavil ako ma zoberu k psychologovi a podobne.. Naozaj neviem co robit.. S frajerom riesime ze ak sa to nezmeni tak pisal pravnikom ze co mozme robit (rodinny znami) a uvazujeme aj nad socialkou ale to by nebolo dobre pre pripadzeby ma vzali do ustavu..

br

tvoji rodicia maju uzasneho syna, kedze si im to dokazal povedat...

ako zareagovali je snad len ich skratove spravanie, ked im to nedojde, tak nech idu navstivit psychologa, nech im poradi, ako sa maju k tebe chovat

neviem111111

a samozrejme povedat, ze rodicia vymyslaju. povedz rodicom co chcu pocut a zi si svoj zivot. aspon dokym s nimi zijes o vsetkom vediet nemusia, kedze ta nerespektuju

audreyu

tak povies policii ze si to vymyslelia a ako to naozaj je... takto budu mat z toho problemy oni a aspon sa poucia ze takto sa veci neriesia... nechapem takym ludi fakt, naco maju deti, ked ich nevedia pochopit..

Mato9634

Len ked im povedia ze ma sexualne zneuziva alebo co? Takom pripade nemozu prist policajti a spravit mu neprijemnosti pripadne aj dlhodobo to robit..? :/

Filip TT

Kým nie si plnoletý a si závislý na rodičoch, nemôžeš ich ignorovať. Na druhej strane oni týmto spôsobom nič nedosiahnu. Mali by ste sa viac voči sebe otvoriť, nie spolu bojovať.
Oni direktívne nič nedosiahnu. Ty priekami síce svoje nakoniec dosiahneš, ale neviem, či ti to stojí za tú cenu. Frajera skôr či neskôr vymeníš, rodičov máš ale na celý život.

adreyu

a co povedia tym policajtom? ze si sa stretol s priatelom? a co? nie je na tom nic nezakonne.. tvoji rodicia ta len plasia, aby si sa s nim nestretol.. rob to co ta naplna a tak ako to citis.. mam vela kamaratov gayov a ich rodiny bud o tom ani nevedia alebo ked vedia tiez im trvalo velmi dlho pokym sa s tym zmierili.. bud statocny a nenechaj sa odradit! drzim ti palce, aby si mal stastny zivot a nenechaj si ho pokazit zastaralymi nazormi tvojich rodicov..