???pankreas???

Príspevok v téme: ???pankreas???
xa

Prosím o radu: pobolievalo ma priečne brucho - skoro pod rebrami, zvracala som, bolo mi na odpadnuti...atĎ..diagnostikovali mi podráždený pankreas. Akým vyšetrením sa to dá úplne potvrdiť? Lekárka to odhadla, nerobili mi žiadne testy. Stalo sa mi to prvýkrát a neviem, či mám držať aj nejakú diétu. Prosím, kto má podobné skúsenosti, poraďte mi! Vopred ďakujem veľmi pekne.

timothyferriss

Podráždený pankreas môže spôsobiť bolesť v hornej časti brucha, nevoľnosť, zvracanie a iné nepríjemné príznaky. Diagnóza podráždeného pankreasu by mala byť potvrdená lekárom na základe vyšetrení a anamnézy pacienta blossomwordgame.io

RNG

Colocynthis a Goldnenseal(Vodulka Kanadska su len mierne antimikrobialne. V prirode je plno ovela silnejsich a ucinnejsich. Mnohe som uz spomenul mnohokrat.

zuzana z kosic

Pre XA, mozem sa s tebou podelit o dietu na pankreas, mala som chronicky zapal pankreasu po 20 rokov, nemohla som jest ziadne mliecne vyrobky, sojove vyrobky, nic vyprazane na oleji ci masti, zemiaky , cokoladu, kukuricu, ryzu, ziaden skrob ako su ovsene vlocky, len razny chlieb, nie biely! skroby su tazko stravitelne pankreasom, brala som pankreolan, co su pankreaticke enzymy na recept a algifen na bolest,neskor som si nasla homeopatikum od Boiron, dostat to v kazdej lekarni, su to Colocynthis a Goldnenseal(Vodulka Kanadska), co su prirodne antibiotika, oba pripravky su vyrobene z rastlin, bez vedlajsich ucinkov. Pomohli mi znizit zapal pankreasu, ktory mi lekar zistil krvnymi testami na amylazy a proteazy, ktorych hladina bola zvysena. Teraz uz nemam, po 20 rokoch ziadne problemy, lebo som isla za chiropraktorom. Chiro mi napravil krizove stavce a moj pankreas ma viac netrapi, bol to ako zazrak, ak nenajdes ziadneho chiroprakta skus akupunkturu, ci inu azijsku metodu na napravu chrbtice, mozu to byt tiez od vyskocenych krcnych stavcov, hoci ta vobec netrapia, mozu tlacit na miechu a ta potom vydava slabsie impulsy na ostatnu nervovu sustavu. Vela stastia!

xa

Ďakujem za reakcie, predpokladám, že ten dorsiflex s tým nesúvisí, lebo začala som ho brať večer a práve v ten večer mi začali aj tie bolesti a to ešte nemohlo byť vstrebané...myslím si.---RNG, tie prodikty z prír, pokladnice nájdem v lekárni, však? chcela by som sa ešte spýtať na ten protokol dr Berksona, neviem o tom nič, kde to nájdem konkrétne. Ďakujem...a ešte neviem, či teda mám dodržiavať nejakú diétu a v niečom sa viac obmedzovať???

RNG

Prirodzene zdroje glukozy a fruktozy nesposobuju ziadne problemy
Len rafinovane cukry vo velkych kvantitach su problem.
V konecnom dosledku sa aj vsetky skroby(uhlohydraty) menia v tele na cukry. Hlavne aby ich nebolo privela a aby sa uvolnovali postupne(glycemicky index, hrubo mlete a celozrnne produkty)
V USA sladia potraviny a drinky fruktoznym syrupom vyrobenym z kukurice. Tomu sa treba najviac vyhybat(high fructose corn syrup)Ten totiz skonci na 95% v peceni a tam sa zmeni na tuky. Z neho mame velmi malo energie. Kedze sa strati z krvi rychlo, clovek dostane hlad(telo si ziada cukor)a je o to viac.
Je to hlavny dovod obezity