Prijimačky SZU - Lekárska fakulta

Príspevok v téme: Prijimačky SZU - Lekárska fakulta
Kajusa97

Zdravím,
chcem sa opýtať študentov SZU - lekarskej fakulty, čo vravia na túto školu. Už viackrát som aj na tomto portáli čítala príspevky typu ´´SZU nemá históriu´´ a podobne. To je ale podľa mňa v konečnom dôsledku úplne jedno, ak dokáže študentov lepšie pripraviť. Chcem aj vedieť, čo vravíte na prijímačky. Niektorí tvrdia, že je ľahšie sa dostať na SZU ako na UK. Ja osobne študujem iný odbor, no rozmýšľam že to skúsim na lekárskej. Mojím hlavným problémom je chémia, ktorú som nemala ani v maturitnom ročníku, takže z nej neviem v podstate nič a musela by som sa učiť od základov. Ale ako sa vraví, kde je vôľa, tam je cesta (aj keď k medicíne mi to veľakrát nesedí) :D
Ďakujem vám.

Tiktak

Ahojte :) dúfam že mi niekto odpovie chcela by som sa spýtať či náhodou neviete kde sa dá zohnať kniha v ktorej sú vysvetlené odpovede ku chémii?

ERIKlf

Je to skupina Uchádzači LF SZU 2017. Je úplne jedno, či si mala predtým, ak máš maturitu. Začínaš od nuly, nie si taká sama a bojuješ spoločne s ostatnými. Už keď sa niekto na medicínu dostane, snaží sa na nej udržať, rozdiel je však v prístupe. Keby niekto hľadal na Slovensku dokonalú LF, takú nenájde.

Bedina

Ahoj :) videla som podklady na szu a boli tam na prijimackach aj spolužiaci. K chémii dostaneš ďalšiu knižku kde máš vysvetlené otázku po otázke a každú možnosť prečo je správna a prečo nie, bohužiaľ nájdu sa tam aj chybne zdôvodnenia, žiaľ tie sa musíš tak naučiť. Biológia je taktiež v podkladoch, ale ta býva odlišná na samotných prijímačkách. Smiem sa spýtať prečo uvažuješ práve o szu a nie o UK ? :)