Depresia ...Praca ci VS

Príspevok v téme: Depresia ...Praca ci VS
Meow

ahojte,mam 20 rokov...od 17 trpim depresiami a uzkostami,unavou..prestriedala som vela liekov ale stale to nieje najlepsie...najviac mi pomaha Xanax,ale viem,ze ten nemozem brat dlho ..ale k veci ..po skole,v 19 som zacala chodit do prace,musela som,kedze bol tlak zo strany rodicov.Prvu prace som nechala po 4 dnoch,co som bola v takom zlom stave,ze som nevladala existovat..To som sa doma ale napocuvala,aka som leniva a neschopna :( Druha praca mi vydrzala pol roka,lebo som chcela vyskusat dalej do skoly,na VS,ked som nemala este tieto problemy,ucila som sa na jednotky.V praci som fungovala tak,ze odrobila som si to,co som spravit musela a zmorena,akokeby som cely den kalala drevo som sa dovliekla domov spat...Teraz som na VS...mam pred skuskovymi,toho ucenia je tu naozaj vela.Snazim sa to brat s nadhlafom,nestresovat velmi,ale ked vidim,ze pozeram do knihy 4 hodiny a nemozem sa nic naucit,co mam hlavu uplne vygumovanu,neviem,ci z liekov,ci z choroby,unavy..je mi akurat zase zle samej zo seba.Namiesto toho,aby som sa ucila,poobede spim :( Moje dni su zvlastne.. pochybujem,ze to dam...teraz zacinam aj lutovat,ze som odisla z prace...sice tam som tiez len tak prezivala,ale padlo 8 hodin a ziadne starosti narozdiel VS..ani tak ani tak...Citim sa totalne neschopna a neviem,co mam robit..

osol

aj druhym sa tazko uci. vcera tu niekto daval radu, ze ucit sa rano a vecer, medzitym nic, obcas mrknut. takto to vlastne fungovalo aj u mna, darmo som sa prekonavala inokedy, neslo to. ked sa ti cez den chce spat, kludne spi.

Buki

Nevim, sama musis vediet co a ako ale lieky pokial viem dost oblbuju. Nebral som ale pokial viem tak ich ucelom je utlmit ta takze musi sa dost tazko nieco ucit alebo premyslat nad niecim zlozitym....

Alessandra999

A kedy sú stavy, že je ti lepšie?

Ono to učenie, skúšky, stresy - to je len ďalšia záťaž na mozog.

jjoe

Podľa mňa je najdôležitejšie dať sa po zdravotnej stránke do poriadku. Viem, že to nepôjde samé ľahko, som tiež psych. pacient. Ak sa nedáte do poriadku, tak sa to bude len zhoršovať. Radšej zvoliť cestu menšieho odporu, aby sa zdravie dalo do poriadku.

Meow

Taky stav mam uz 3 roky,za ten cas je raz lepsie,raz horsie..su dni,ked sa citim dokonca normalne :) ja uz akosi necakam,ze bude lepsie :( ano,jasne,ze som skusala aj bez liekov....ale ako hovorim,s liekmi zle ale bez nich este horsie..

Alessandra999

Je jasné, že sa ti tažko učí, keď nemáš v poriadku psychiku a keď svoje telo roky dopuješ liekami - ktoré ti pekne "vymývajú mozog" (povedané polopate).

osobne si myslím, že to bol zlý nápad ísť na VŠ, keď si v takom stave.

Prepáč, mne to príde akoby som 3 noci po sebe nespala a potom sadla za volant a huráá na dialnicu, veď nejak to dám...

V prvom rade, treba príjsť na príčinu tvojich problémov a odstrániť ich, potom môžeš fungovať či v škole alebo v práci.

A ako si na tom, ak by si vysadila lieky? Nepomáha to?

Najčítanejšie články