Zacarovany kruh - mykoza

Príspevok v téme: Zacarovany kruh - mykoza
Joja21

Dobry den, mam problem s opakovanou mykozou. Vzdy som ju dostala len z bazenov.. no posledneho pol roka sa mi vratila 2x z nicoho nic. Partnera som nepodozrievala (kedze aj lekarka mi povedala ze partnera liecit netreba) no nedavno partner dost ochorel a teda sa mu dost znizila imunita. Dostala som mykozu a o 2 dni prvy krat aj on. Uz som skoro ani nechcela ist k lekarke ze sa uz zacnem liecit prirodnou formou (zmiesat tea tree olej s vodou a dat na noc tampon.. aj to pomahalo!) no ked sa to partnerovi prejavilo tiez tak som teda sla. Dala mi candibene 200mg (co ani nie je na predpis!) a potom ze mam uzivat gynoflor (s ktorym az tak dobre skusenosti nemam) tak si teda cez den stale davam tea tree olej a priatelovi odporucila len mast canesten. No obaja sa toho chceme definitivne zbavit. Tak obmedzujeme cukor a zaciname brat oreganovy olej. Myslite ze to zaberie? Uz som zufala a nechcem si to s nim uz prenasat alebo to este dostat niekedy. Nasla som si ze do bazenou su dobre vazelinove tampony. Tak planujem urcite skusit kedze v lete radi hocikam chodime.

lemonka8

Sama beriem Enzymax a viem že najprv som si hovorila že teda nepomohol ale až po čase som zistila že zabral. Najprv som čakala kedy to zase príde ale čím dlhšie som ho brala tým sa aj mykoza akosi vzďalovala. Teraz mávam mykozu ale iba veľmi zriedka .Aj to iba po bazéne a nie oko inokedy proste stále.

mijuska 22

To by sme chceli všetky tejto pliagy sa zbaviť navždy.Ja mávam mykozu úplne pravidelne ale je aj pravda že mám chronické ochorenie a to ide ruka v ruke s mykozou.Mne dr poradila si kúpiť fungicídne enzými a to znamenalo Enzymax.Zatiaľ som pocítila iba mierne zlepšenie svrbenie a pálenie ustúpilo ale beriem ho ešte asi krátko.

attica

To je aj môj večný problém .Stále sa to opakovalo tak som začala užívať dlhodobo wob ale po čase som začala mať problémy so žalúdkom tak som ho vysadila a namiesto neho som začala užívať Enzymax.Je to tiež enzymatická liečba a tie fungálne enzými asi zabrali

VlaraZU

mna zachranil od problemov wobenzym, uzivala som vela ho dlhodobo lebo som mala caste problemy s mykozou, najma v lete

mominova

kupte si čípky Ilaluna a 15 dni davať na noc do pošvy a potom tri krat do tyzdna alebo dva krat preventivne, mne to pomohlo

Joja21

Veď už sa liečime obaja.. urobila mi stery ale výsledky budú až o týždeň a niekedy mám pocit že dovtedy by som si vlasy vytrhala aké je to nepríjemné. Kedže tie tabletky sú len na noc..aspoň že ten tea tree olej mi to zlepšuje a cez deň to necítim. Ja už len nechcem toto "šialenstvo" prežívať zas o pár mesiacov..

denisaf

preboha to co je za doktorku ked povie ze partnera netreba preliecit??? to kto studuje medicinu dnes preboha!! jasne ze ho treba preliecit a hlavne ziadny sex ked su taketo problemy....inak mykoza sa opakovava aj pri hiv...ked to mas taketo chronicke odporucam ist na testy aj ty aj tvoj chlap!