zdravim..po dvoch rokoch sme sa rozisli s priatelom... dovod neznamy,vraj sa neciti na vztah. znasam to velmi zle, nikdy predtym ma rozchod takto nepolozil .. som este na strednej skole , no bojim sa ze ani na tu sa teraz nebudem vediet sudtredit.. kazde rano okolo tretej sa budim a do rana uz nezaspim aj ked velmi chcem. Robili sme spolu totalne vsetko , vsade. zrazu akoby som ani nemala vlastny zivot, pretoze vsetko je spojene s nim. vsetko mi ho pripomina. A predstava ze bude aj s inou zenou ma uplne ubija.. samozrejme , k tomu vsetkemu som este chudera .. chcela som silou mocou udrzat kamaratsky kontakt, no on odmieta.. vraj aj napriek tomu ze som mu "nijak neublizila". Pri rozchode som velmi plakala, samozrejme pred nim.. zle.. robi si zo mna posmesky,ma z toho neskutocnu atrakciu a skvely pocit ze este aj po tom ako ma odbil som ja ta krotka ,ktora by rada vychadzala dobre. Prezil tu niekto nieco podobne? Mam pocit ze mi z toho uplne prepne.
tazky rozchod
Ahoj, myslim, ze vsetci prezivaju nieco podobne. Nie si v tom sama.
Cas vsetko postupne zahoji, aj ked niektore rozchody bolia aj po dlhych rokoch a stale sa vracia smutok.
Na toto neexistuje ziaden liek, iba sa postavit na nohy a zacas s tym zit. Hlavne sa vyhni alkoholu a zacni sa venovat sama sebe. Skus si najst nove zaluby a snaz sa chodit von a do spolocnosti. Samota ti urcite nepomoze.
Ja sa tiez tazko vyrovnavam s minulostou, cize viem, ako sa citis.
Prajem ti vela stastia. Este si mlada a zivot mas pred sebou.
Zvladnes to.