Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tazky rozchod

Príspevok v téme: tazky rozchod
kaci37

zdravim..po dvoch rokoch sme sa rozisli s priatelom... dovod neznamy,vraj sa neciti na vztah. znasam to velmi zle, nikdy predtym ma rozchod takto nepolozil .. som este na strednej skole , no bojim sa ze ani na tu sa teraz nebudem vediet sudtredit.. kazde rano okolo tretej sa budim a do rana uz nezaspim aj ked velmi chcem. Robili sme spolu totalne vsetko , vsade. zrazu akoby som ani nemala vlastny zivot, pretoze vsetko je spojene s nim. vsetko mi ho pripomina. A predstava ze bude aj s inou zenou ma uplne ubija.. samozrejme , k tomu vsetkemu som este chudera .. chcela som silou mocou udrzat kamaratsky kontakt, no on odmieta.. vraj aj napriek tomu ze som mu "nijak neublizila". Pri rozchode som velmi plakala, samozrejme pred nim.. zle.. robi si zo mna posmesky,ma z toho neskutocnu atrakciu a skvely pocit ze este aj po tom ako ma odbil som ja ta krotka ,ktora by rada vychadzala dobre. Prezil tu niekto nieco podobne? Mam pocit ze mi z toho uplne prepne.

kaci37

No on sa citil este tyzden dozadu, vsetko bolo ne ze ok ale uplne super. A zrazu toto ... nonstop sa budim so zovretym zaludkom a busiacim srdcom.. netusim co s tym a ako dlho toto potrva? A napokon to co mi k tomu celemu nepomaha , je to ,ze viem kolko ludi ma este bude mat za zufalku..empatia niekde na bode mrazu,co sa jeho tyka..

foxiie

Kaci, par tyzdnov dozadu som si prezila nieco podobne. Co sa vrece roztrhlo s takymi chlapmi? Ibaze my sme uz spolu aj byvali a planovali svadbu. Viem velmi dobre ako sa citis, u mna to o tuto situaciu bolo ovela viac horsie. Ale dam ti radu. NECHAJ TO TAK. Nic ine ti nepomôze. Mala som presne take iste prejavy ako ty, kazdu noc som sa budila, jedlo do mna neslo, snivalo sa mi o nom, nutkanie mu pisat kazdy den bolo velmi silne a tiez sa mi smial ako sa k nemu vzdy doplazim.
Po tyzdni plakania a tyrania samej seba dosiel zrazu velky impulz ze a dost. Isla som von medzi ludi a tam som pochopila, ze existuje kopec skvelych osôb, s ktorymi sa citim fajn. Odvtedy som nevyronila ani slzu.
Co ti pomôze je spolocnost. Ci rodina, priatelia, spoluziaci. Nepitvaj minulost, neries ze preco sa to vsetko muselo stat. No preto lebo je debil. Chod von, vypusti myslienky, zacni mat rada samu seba a hlavne - nepis s nim ani sa mu nepros. Jemu naozaj robi dobre ked ta vidi utrapenu, ale ty mu ukaz opak. Toho mojho to nasralo viac ked som ukazala ze ho mam na salame. Koniec koncov si mladucke dievca. Mas toho tolko pred sebou, tolko lasok este mozes zazit, tes sa z tych moznosti. Este ti vstupi raz taky chlap do zivota, ze na toto si spomenies s usmevom. A to ti hovorim ja, ktoru nechal pred svadbou a mala som kopec planov s nim do buducnosti :)

Minnie999

Kaci viem presne ako sa cítiš ja som zažila nedávno niečo podobné, bohužiaľ. Nevnucuj sa mu už v žiadnom prípade, zjavne to robí jeho egu dobre a takú radosť mu hádam nebudeš robiť. Tiež ma chalan opustil zo dňa na deň bez vysvetlenia a ja doteraz neviem prečo. Mala som v sebe strašný hnev, ale hnevom sa nič nevyrieši ublližuješ tým len sama sebe. Keď som sa s ním náhodne stretla tiež by som mu najradšej vlepila facku ako ma hnusno klamal a zavádzal, ale ja som sa prekonala pozdravila som ho a usmiala sa naňho a ten jeho zmätený výraz bol k nezaplateniu :-). Viem, je to ťažké, veľa síl prajem.

slnieckooo

katuska vsetko prejde aj ked ty si teraz myslis ze prezivas koniec sveta....ja mam za sebou nejeden rozchod a som tu...

Alessandra999

kaci - raz príde deň, keď si povieš, dobre že už nie som s dotyčným a že je koniec.

No ľudia ťa budú mať za zúfalku, ak sa tak budeš správať, vyplakávať, byť smutná atď.
Ale ak ukážeš, že si silná a že ťa nejaký chalan nezlomý ani keby čo bolo, tak ťa za žiadnu zúfalku mať nebudú - čiže hlavu hore.

A je dobre, že nie ste v kontakte. Že kamarátstvo po takom hnusnom rozchode - to je totálna blbosť. Vyhýbaj sa mu ako sa len dá.

A ver, nestojí za to, aby si sa kvôli nemu trápila

bubchen

kaci vsetko prejde, uvidis... si mlade dievca, raz na to budes spominat ako na stredoskolsku lasku... toto zazil kazdy, a mozno ty sama to zazijes este velakrat v zivote... lebo zivot a laska su take... malokedy obaja citia a lubia toho druheho rovnako, vzdy jeden miluje viac... ak ta to utesi mne sa stalo min. rok nieco podobne a to mam uz po strednej velmi davno, po 6. rokoch ked sme si slubovali, ze uz navzdy budeme spolu mi povedal, ze ma uz zrejme nelubi, ze ma take pocity... poviem ti, totalna rana pod pas od cloveka, od ktoreho by som to v zivote necakala... ale ako som napisala taka je laska, a my nemozeme ovplyvnit pocity toho druheho... urcite je pre teba lepsie, ze neostanete priatelmi, lebo keby si sa s nim stretavala bolelo by ta to este viac, a stale by si dufala, ze sa mozno vrati... je to dobre tak ako to je, vsetko preboli, uvidis

nickname0

mám podobnú skúsenosť. V nedeľu veľká láska čo hory prenáša, Piatok koniec. Nič sa s tým nedá robiť, dopraj si čas na smútok, nedus to v sebe, plač a rob všetko čo teraz cítiš. Uľaví sa ti, aj po plači dobre zaspíš v noci. Je to veľmi ťažké zo začiatku, ale skú každú myšlienku naňho potlačovať, veľa pomáha mať plán na celý deň a hlavne nebyť sama. Po čase to prejde, budeš naňho myslieť menej a menej a menej. Hlavne si uvedom, že keď ty si ho tak milovala, tak nestrácaš ty, ale on. Veľa šťastia. :)

kaci37

No on sa citil este tyzden dozadu, vsetko bolo ne ze ok ale uplne super. A zrazu toto ... nonstop sa budim so zovretym zaludkom a busiacim srdcom.. netusim co s tym a ako dlho toto potrva? A napokon to co mi k tomu celemu nepomaha , je to ,ze viem kolko ludi ma este bude mat za zufalku..empatia niekde na bode mrazu,co sa jeho tyka..

Alessandra999

Kaci - bud rada, že si sa zbavila toho idiota.
Tak on si robí z teba atrakciu a má z teba srandu?
S takým chlapcom by si chcela naďalej byť?

A ako že sa necíti na vzťah? 2 roky sa cítil a teraz odrazu už nie? :D