Myslite, ze sa mozu ulomky skla zapuzdrit v prstoch na nohach, ked na ne clovek slapne a v buducnosti mu sposobovat problemy pri chodi? Mne sa to stalo uz neraz (cez tensie tenisky) a kedze ma v poslednej dobe dost casto bolievaju slapy noh aj prsty (mam ich volajake precitlivele), tak uvazujem, ci to nemoze byt zo sklicok v nohach spred niekolkych rokov, ked sa mi tam (mozno) dostali. Uvazujem o tom hlavne preto, lebo i vcera som na jedny ulomky slapla, ked som zametala rozbitu flasu a potom ma to v teniskach pichalo. Moze sa to po rokoch zacat takto prejavovat?
neviem ci s tym ist na chirurgiu alebo kde by mi zistili, ci tam tie sklicka zapichnute ozaj mam alebo mi to tak len pripada. Prirovnat by sa to dalo este k paleniu chodidiel alebo bolesti, ked ma clovek kurie oka, ktore ja vsak nemam.
bolest prstov na nohach
Dakujem, akurat som sa vratila od chirurga, vraj mam nabeh na vyboceny palec (halux) a atrozu..neviem uz, tak ma poslal k ortopedovi. No, hlavu mam z toho jak heligon, nakolko na lavej nohe som mala pred 2 tyzdnami mensi uraz a pred tyzdnom mi zacala strajkovat aj prava. Dnes som teda bola na rentgene.
Neviete akym sposobom sa dava bandaz...len sa to obviaze obvazom a predtym natriet nejakym kremom? (octanova mast ci iblagin gel alebo voltairen?) Mam teraz volno, tak by som si to do konca mesiaca rada vyliecila. Potom uz nebudem mat tolko casu behat po lekaroch a zhanat.
V prvom rade si na nohe skús či tam tie sklíčka necitiš zapichnuté. Alr nemyslím si, že bolesť bude spôsobená tým. Skôr máš pretažené nohy z nejakého športu čiz práce. Ďaľšou možnosťou je, že máš ploché nohy. Zajdi si s tým radšej k ortopédovi pre všetky prípady a budeš mať istotu. Cez internet sa to ťažko diagnostikujr ale ortopéd bude vedieť ako postupovať ďalej.. :)