Ahojte, chcel by som sa zoznámiť a nájsť si už konečne priateľku.
Ale neviem ako začať. Je to pre mňa dosť ťažké, pretože okrem najbližšej rodiny nemám vôbec žiadnych známych, ani len jedného kamaráta, proste nič...
Nikde nechodím, vlastne chodím, ale iba sám na prechádzky do lesa. Pretože nemám nikoho s kým by som mohol tráviť voľný čas, tak buď chodím von do prírody, alebo na bicykel, alebo som doma.
Okrem školy a občasných brigád nemám nič...
Mňa by zaujímalo, ako sa dá v tomto uponáhľanom svete zoznámiť. Lebo každý koho poznám má vzťah, ale mňa to stále obchádza a neviem prečo. Nemám žiadnych známych ktorí by mi mohli niekoho dohodiť (pretože tak sa to asi väčšinou robí).
Tak ja fakt neviem čo mám robiť. Žiadne "koníčky" nemám. a neviem ako to spraviť tak aby to nebolo také okaté :/
Čo by ste si asi pomysleli, keby za vami v klube prišiel nejaký čudný človek a oslovil vás... no hneď by asi bolo jasné o čo ide
Alebo keby som si k vám prisadol v autobuse a začal: "To je dnes ale pekné počasie"...
Alebo keby som si k vám sadol v knižnici a začal sa rozprávať že "To je zaujímavá kniha ktorú čítate"...
Teraz keď si to sám čítam tak sa z toho smejem :D :D ´. Proste ja neviem, hneď je človeku jasné o čo tomu druhému ide, tak ja neviem kde a ako sa zoznámiť.
Nemám vôbec žiadne možnosti kde by to mohlo vzniknúť samo zo situácie... čo mám robiť ? Chcem sa snažiť zoznámiť, ale nechcem byť za zúfalca.
Ako by ste sa cítili keby vás len tak na ulici alebo niekde verejnej budove oslovil cudzí človek ktorý by vás chcel spoznať?
Ako ste to mali vy ? Ako ste sa zoznámili a dali dokopy so svojim partnerom ?