Kolená

Príspevok v téme: Kolená
sunnyball13

...ahojte...čítal som tu o kolenách, ale dáko som si ne našiel čo potrebuje...asi 3 týždne ma bolia obe kolená, aj mi v nich vŕzgalo, neviem či to svedčí o vysychaniu niečoho....býval som nedávno každý deň cca hodinu v polohe klačmo...a od vtedy ma to začalo bolieť.....a ešte ma napdlo, že zo zimy v práci by to mohlo byť....potrebujem čím skôr zistiť čo to môže byť....som športový tréner a boĺavými kolenami toho veľa neurobím.....taký mám pocit, akoby som to mal vyhriať môže byť?...tak podozrivé je že obe kolená neraz....žiadne veľká bolesť ale takú slabosť v nich cítim....ďakuejm za každú radu...

ANGEL-DEMON

na klby sa odporuca zelatinu jest... doma si urobiť "aspik, studeno, kočoňu" -kazdy to inak volá... na nete su recepty...
naši to často robili, ked sme chovali prasce... fajnostka...
davali sa do toho paprčky... kože - mňamka

zvazujem ze si kupim bravcove paprčky v nejakom mäsiarstve ak maju a urobim si... predsa je tam kolagén,.. lepsie ako nejake chemie, "kolagen v prašku"

sunnyball13

9titinka5...ˇˇdakujem za radu...noo ešte trochu počkám a ak to to nedznie budem musieť skúsiť niečo....ja som v tomto dosť striktný...lieky nejem za posledných 10 rokov som ani neviem či mal dáky liek..takže sa to mu vyhýbam pokial je to čo len možné..pokial nie je situácia mimoriadne vážna...zatiaľ sa mi to vždy ukázalo ako správne a telo sa stým vysporiadalo samo...

9titinka5

tiez som mala podobny problem vryganie pukanie v kolene, treba nasadit nejaku vyzivu, mne pomohla amitamin® arthro360, cca do dvoch tyzdnov prestalo pukat

sunnyball13

...chlape vďaka za vyjadrenie....tak máš pravdu..prechladnú ľahko, už ťažšie sa toho zbavuje...ja neviem istom čo to je...a k doktorovi zatial ísť nechcem....tak verím, že to prejde...

ANGEL-DEMON

áno može to byť zo zimy v práci... klby lahko prechladnu... treba si dat niečo este pod nohavice, jesto toho dnes... rozne termo obceneie...
mna tiez bolia kolená , mam fyzicky narocnu prácu, ale skor to suvisi ze som prechodila chorobu a prechladli a kedze peškujem 40min do práce rovno v monterkach ktore chladia a vonku je mínus... tak si davam pod ne leginy...