tabletka po

Príspevok v téme: tabletka po
Mini122

Ahojte, mam taku otazku.. mozno niekto bude vediet poradiť. V pred tyzdnom v stredu sme s priatelom mali nechraneny pohl.styk a bohuzial som musela uzit tabletku PO. Brala som ju uz mozno pol roka aj viac dozadu, lenze to co sa mi deje teraz sa mi predtym vobec nestalo.. Menstruacia mi prisla na 5 den od uzitia tabletky, nieje to taka aku mam zvycajne, ale len ako spinenie.. dost husta a tmava krv..tabletku som uzila do 4 hodin po styku.. den pred tym nez mi prislo to spinenie som si robila test pretoze som mala zvlastne pocity v podbrusku.. bol negativny. To spinenie/ menstruacia mi prisla o 14 dni skor ako mi mala normalne prist..
Myslite, ze je to sposobene tou tabletkou?
Na letaciku sa pise ze sa ma menstruacia dostavit do 5 dni, lenze mne prislo len take spinenie, no dost huste a tmave.... zacinam mat obavy ci nahodou niesom tehotna aj ked test vysiel negativny a tabletku som uzila vcas..
Dakujem za vsetky odpovede..

Mini122

To aby sa clovek uz nic nepytal lebo ho len budu odsudzovat a hned na nho kydat...
Vdaka ze tu su este ludia co sa chovaju normalne.. Stala sa nam chyba, a sem som ocakavala normalnu odpoved a nie toto.... ako keby sa Vam nikdy nic take nestalo..

Mini122

ANGEL-DEMON - ja som sa tu len normalne nieco opytala, tak na mna prosimta nevyskakuj, ja som si vedoma co to stoji peniaze problem niesu, prvy krat nam bohuzial nedopatrenim praskol prezervativ a tentokrat sme sli bez.. babo by momentalne nebolo vhodne tak sme to riesili takto, bohuzial tie moje obavy do toho, tak som sa rozhodla napisat sem a opytat sa niekoho jeho nazor, nie aby tu niekto na mna vyskakoval a posielal ma na sterilizaciu.....

zubkovavila

Ľudský organizmus nie je stroj. Nemusí vždy reagovať rovnako.:) Prajem všetko dobré, ale hlavne sex s OCHRANOU.

Noelinka

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh kur*va ženské načo tr*kàte? Tak sidajte aspoň gumu kondóm. Samozrejme nemôžeš byt hneď po styku tehotná keď to trvá aj 14 dni pokiaľ sa vajco oplodni a embryo sa usadí kokso baby kde to žijete ? Keď máš strach z otehotnenia tak aspoň HAK alebo kondom a ano máš to z tbl po tak ti treba vo*le

Mini123

Zlakla som sa toho hlavne pre to, pretoze naposledy co som tu tabletku uzila citila som len slabe tlaky v podbrusku, nemala som ani to spinenie, a menstruacia mi prisla tak ako mala..
Ano viem, nanestastie nam to tentokrat vyslo takto a hned taka vec.. Dakujem za odpoved, ukludnila si ma..:)

ANGEL-DEMON

moje 2 kamošky po tabletke "PO" mali rozhadzane hormony polroka!
hocijako mali krámy, hocijako špinenie, bolesti podbruska...atd....

ANGEL-DEMON

si uvedom ze ked zješ tabletku PO je to to iste ako keby si zozrala celý blister 21 tabliet hormonalnej antikoncepcie aj s krabičkou!! lenze HAK sa uziva postupne, mala davka hormonov kazdy den.....
ale tabletka PO ma extremne mnozstvo hormonov v sebe, takze ked ti logika nefunguje a nemáš rozum netrtkaj!!!

2 tabletky PO za polroka... to je 40 EURO !!!
HAK na polroka 20€ ! aj menej,..!
pharmatex čapiky 10 kusov stojí 8€
kondomy kupis v lidli.... musia byt dobre ked ich vo velkom kupuju....!
alebo!
sa daj sterilizovat! asi 300-400€

zubkovavila

Ahoj Mini,
aj takéto špinenie sa za menštruáciu považuje. Takže môžeš byť kľudná. Osobne si myslím, že tvoje symptómy sú kvôli poskoitálnej antikoncepcii. Neviem koľko dní uplynulo od styku, ale rozhodne by si ešte príznaky tehotenstva nepociťovala. Test je vhodný si urobiť MINIMÁLNE 14 dní od nechráneného pohlavného styku. To hádam vieš. Mimochodom, z hľadiska plánovaného rodičovstva by bolo vhodné pouvažovať o ochrane pred neželaným tehotenstvom. Žijeme v 21.storočí, metód je na trhu dosť. Či už hormonálna alebo nehormonálna anikoncepcia.