(Buduca) svokra

Príspevok v téme: (Buduca) svokra
Ivan939393

Caute. Aby som vas uviedol do obrazu, tak sme partnersky par, ja mam 23 rokov, priatelka 22. Pozname sa a chodime spolu od strednej skoly. Minuly rok mi zomrel ujo, bol vdovec a nemali ziadne deti, takze po nom som ja zdedil jeden mensi dom. Uvazovali sme s priatelkou, ze sa tam po svadbe nastahujeme (ide o celkom dobru lokalitu), chceli by sme ju mat niekedy koncom leta. Hoci sme spolu uz dost dlho, neboli sme este spolu u jej rodicov, tak sme rozhodli, ze k nim pojdeme po novom roku na navstevu. Dohodli sme sa na vcera poobede. Isli sme teda k nim, su to fajn ludia, hned som si s nimi ako sa hovori "padli do oka", mali sme dost tem, o ktorych sme sa rozpravali. Priatelkin otec je elektrikar a mama robi v pekarni. Sedeli sme u nich v obyvacke asi 2 hodiny, uz sme sa chystali odist, ale jej mama ma zavolala na slovicko do kuchyne, isiel som teda za nou. Povedala, ze chce so mnou prebrat jednu vec, nemusia to pocut vsetci. Na moje pocudovanie sa ma spytala, ako som "tam dole" vybaveny, lebo ze ked mala priatelka 16 rokov, mala nejake zenske problemy a ze jej robili aj nejaky chirurgicky zakrok (ale myslim, ze to nebolo nic velmi vazne, lebo by mi to uz urcite niekedy povedala). Popravde som povedal, ze som priemer, nic viac, nic menej. Chvilku nad tym rozmyslala, a potom sa opytala, ci by sa nemohla pozriet, lebo sa boji, ze by som jej dcere (jedinacik) mohol pri sexe ublizit (priatelka je pobozna, chce sex az po svadbe,,,). Dost ma to zaskocilo, ale naozaj som nevedel, co mam na to povedat, tak som si odopol opasok a trocha stiahol nohavice, stal som tam v boxerkach. Dufal som, ze jej to bude ako dokaz stacit, ale mylil som sa. Pristupila krok ku mne, prstom pritiahla gumu a asi na 3 sekundy mi nazrela do boxeriek. Potom ustupila, zamrmlala nieco v tom zmysle, ze je to teda "OK", odkracala naspat do obyvacky za priatelkou. Citil som sa trapne, ale rychlo som sa spamatal a isiel som za nimi. Nastastie to nepreberali, tak sme sa teda s nimi rozlucili a isli sme este s priatelkou trochu na vzduch, na malu prechadzku.
Ako by ste sa v takejto situacii zachovali vy? Chapte ma, prosim, ze nemohol a nechcel som si pohnevat jej matku, lebo nechcem, aby priatelku odhovarala od svadby alebo aby nam po svadbe robila problemy a chcem, aby bola aj dobrou babkou pre nase buduce deti. Dakujem

Cariboo

lol vymyslene story alebo su ludia uz uplne mimo? nesvojpravni a divni
chlapce, ak si nevymyslas tak ta sa ti este poriadne bude montovat do zivota. takej babke nedam ani psika strazit, nieto este nieco ako decko :/ uchylacka

Bubliii

No tak toto je maximálne divné a už by som sa tam asi viacej neukázala :-/ priateľke to určite nespomínaj, ale na tú operáciu môžeš zaviesť reč (nenápadne..).. lebo do manželstva by sa malo ísť s čistým štítom. Aby ste potom neskôr nemali problém pri počatí rsp ona pri tehotenstve, pôrode a pod..