Zvládanie prac.pohovorov...práce pri psych.problémoch

Príspevok v téme: Zvládanie prac.pohovorov...práce pri psych.problémoch
ProsimOPomoc134

Ahojte, ide o takú vec že dlhodobo sa liečim na depresívnu poruchu a úzkostno-panickú poruchu, beriem AD valdoxxan, benzodiazepiny p.p.
MOmentálne mám pozvanie na viac prac. pohovorov na pozície telef.komunikácie s klientmi, administratívne práce (Vyštudovala som ekonomickú školu)... no problém je v tom že mám strašný strach, o pár dní mám pohovory ja si pripadám dutá z toho všetkého, mám strach či to zvládnem po psych. stránke ako aj po vedomostnej.
Nikdy som v niečom takom nepracovala, toto sú síce zatiaľ len prvé pohovory ale mam strašny strach, úzkosť, obávam sa že som neschopná v niečom takom pracovať
Totižto po škole som vôbec nikde nepracovala a toto sú prvé príležitosti.
Som nadšená a motivovaná a zároveň kvôli psych. problémom som stratila sebavedomie takže si natoľko neverím, viem to čiastočne uhrať medzi ostatnými ľudmi, viem vystupovať suverénne ajked mam strach a vnútorny nepokoj - to som sa nejak už naučila zvládať.

Ale neviem ako to chodí v takých firmách, administratíva a tak...

Čo by ste mi poradili ? ako byt v klude a zvládanuť pohovor? ako sa správať a tak? ešte som nebola prakticky na takomto pohovore v serióznych firmách...

Diky pekne za každu radu

Buki

No nevim karele. Ja mam vyhybavu poruchu, tiez som mal problem s pohovormi aj ked moj problem bol ze som sa im skor vyhybal ale aj tak.... v tvojom zamerani predpokladam ze bude vela uchadzacov a pytaju sa tie r*dovane otazky co davaju po internete... No musis sa prekonat alebo najst si podradnu pracu a zistit ako velmi ju nechces a to ta dotlaci nieco urobit.

zita 05

Wolf563 Ti to napísal/a veľmi pekne. Ľudia určení vo firmách na pohovory s uchádzačmi už toho zažili hojojooooj, trapasníkov, suverénov, bojkov... Takže sa neboj, primerane sa obleč a uprav, pred dverami sa nadýchni, nasaď mierny úsmev a vedz, že aj človek na druhej strane stola je len človek a občas má z niečoho strach.
Držím Ti palce, a daj vedieť, ako bolo. Predpokladám, že sa budeš tešiť do svojej prvej práce a my s Tebou.

br

hlasis sa na take pozicie, kde zoberu uplne kazdeho, takze ides tam cisto formalne sa ukazat a predstavit, oni su radi, ze vobec niekoho nasli.

Anonym_90055

Poviem ti nemáš sa čoho báť , každého čaká ta prvá skúsenosť , strápniš sa ? noa ? strapnili sa všetci prvý ráz a nič sa nestalo žiju dalej a spokojne a sami sa neskor zasmejú sami nad sebou. Báť sa máme iba Boha a jeho posledného súdu tak ti vravím neboj sa to zvládneš. Psychické nepsychické problémy na tie nehlad , si silná , pomysli na milované osoby počas stresu ako sa usmievajú a robia ťa šťastnými.
Dáš to ako nič , a po prvom dni si večer v posteli povieš , tak to nebolo také hrozné :) musíš len zabojovať , o nič viac nejde , neboj sa pred dňom kedy tam máš ísť sa pomodli a popros Boha nech je pri tebe , si ateista ? noa :D tiež sa pomodli nikomu tým nič nespravíš. :) ako vravím dáš to ako nič ja ti verím. Drž sa ;)