Ahojte, ide o takú vec že dlhodobo sa liečim na depresívnu poruchu a úzkostno-panickú poruchu, beriem AD valdoxxan, benzodiazepiny p.p.
MOmentálne mám pozvanie na viac prac. pohovorov na pozície telef.komunikácie s klientmi, administratívne práce (Vyštudovala som ekonomickú školu)... no problém je v tom že mám strašný strach, o pár dní mám pohovory ja si pripadám dutá z toho všetkého, mám strach či to zvládnem po psych. stránke ako aj po vedomostnej.
Nikdy som v niečom takom nepracovala, toto sú síce zatiaľ len prvé pohovory ale mam strašny strach, úzkosť, obávam sa že som neschopná v niečom takom pracovať
Totižto po škole som vôbec nikde nepracovala a toto sú prvé príležitosti.
Som nadšená a motivovaná a zároveň kvôli psych. problémom som stratila sebavedomie takže si natoľko neverím, viem to čiastočne uhrať medzi ostatnými ľudmi, viem vystupovať suverénne ajked mam strach a vnútorny nepokoj - to som sa nejak už naučila zvládať.
Ale neviem ako to chodí v takých firmách, administratíva a tak...
Čo by ste mi poradili ? ako byt v klude a zvládanuť pohovor? ako sa správať a tak? ešte som nebola prakticky na takomto pohovore v serióznych firmách...
Diky pekne za každu radu