Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nedokážem odpustiť.

Príspevok v téme: Nedokážem odpustiť.
Zufalka352

Ahojte.
Som po rozchode pár týždňov.. samozrejme,občas boli hádky aj kvôli nám dvom a tak ďalej. Ale pre mňa bol hlavný problém v jeho rodine. Stále mu vyvolávali, starali sa doňho,ako keby mal 5 rokov. Pritom má zachvíľu 25. Keď niečo potrebovali,vždy volali jemu, pritom v ich rodine sú ďalší 4 chlapi. Jemu sa to asi páčilo,alebo neviem, lebo vždy si ich zastával. Keď som sa raz nezhodli v niečom s jeho rodinou,začali po mne húkať a ja som sa naštvala. On si ich zastaval,že to mysleli v dobrom..keď prišiel do miestnosti on,prestali.Starala sa do mňa vo veľkom jeho švagriná.Keď mi nedajbože niečo kúpil,celá dedina musela vedieť,že načo mne kupuje také drahé veci,keď spolu len chodíme. Vedeli o mne tí ľudia fakt všetko, vďaka nej. Nenávidela som ju za to,že sa do mňa tak stará a raz som jej to pekne povedala do očí, veľmi sme sa pohádali a odvtedy sme spolu vôbec nekomunikovali,ani sa nezdravili. Ani na rodinných oslavách. Ak to niekto zažil pochopí,ako som sa cítila.
Vyvolávali priateľovi stále,vydierali ho,źe ak nepríde domov,že si má pobaliť veci a ísť bývať ku mne. Už je síce po rozchode,ale ja mám stále na nich ťažké srdce. Viním ich za to,že sme sa tak hádali a expriateľ stal vždy na ich strane. Poraďte mi,ako sa vzdať toho boľavého kameňa? Veľmi ma to ťaží na srdci a trápi. Nedokážem im to proste odpustiť. Ďakujem za každý komentár a za Váš čas.

ANGEL-DEMON

po prvé už ste skončili! tak čo riešiš, čo bolo...!
po druhe kedze je dospelý 25 ročný a ešte má resp. rieši frajerky! mal mať už dávno vlastné bývanie, takze rodičia ho z domu vyraziť mozu...
po tretie vrát sa k bodu číslo jedna!
nerieš!