Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeden alebo druhý??...

Príspevok v téme: Jeden alebo druhý??...
Karin391

Ahojte, viem, mnohí si poviete, že som detsko ktoré by nemalo riešiť také veci ale potrebujem radu, nemám sa komu zdôveriť, koho sa opýtať na názor tak oreto píšem tu. Mám 16 a mám úžasného chalana, ktorý ma ľúbi takú aká som, epravil by pre mňa hocičo, veľmi mu na mne záleží, ale problém je vo mne. Minulé leto, keď sme ešte spolu neboli, stretla som jedného chalana, nazvala by som to asi letný flirt, ako to aj mnohí volajú. Problém je v tom, že ja som na toho chalana nezabudla, stale premýšľam aké ny to bolo s ním, aké by to bolo keby že vtedy sa nezľaknem, keď ma pobozkal.ale zľakla som sa, bola tma, boli sme samí, nevedela som čo môžem od neho čakať. Odvtedy ma ignoroval. Až doteraz, keď mi napísal ma Nový rok, trocha sme písali ale opäť je z jeho strany ignorácia. A teraz neviem čo robiť, na jednej strane mám rada svojho priateľa, záleží mi na ňom ale na druhej, nedokážem prestať myslieť na toho druhého, Niekedy mám myšlienky, že najlepšie by bolo sa rozísť s priateľom a čakať, kedy má prestane ignorovať . Mám strašne zmiešané pocity, nemala by som ja viem ale neviem ako sa to stalo a nechcem sa trápiť a klamať ani samu seba a ani priateľa.

Anonym_90055

Skús sa pozrieť na priatelovu stranu ako by bolo tebe keby ti povedal že cez leto pred tebou stretol pekné dievča a že sa s tebou chce rozísť lebo to dievča ho zaujíma viacej pri tom je 90% šanca že mu to s ňou nevíde tak ako by tebe nevyšlo s tým tvojím ignorantom ved ked ťa ignoruje tak ťa asi nemiluje , chce ťa len na svoje pobavenie. To čo prežívaš by som nazval len decke pobláznenie buď s tým koho miluješ a nie s tým kto ťa nemiluje potom budeš plakať v kúte že si opustila frajera ktorý ťa miloval a teraz je už s inou a ty si sama lebo si nenašla v tom somárovi to čo si chcela :)

adreuy

si este decko, co sa da vycitat aj z tvojich nazorov...
s priatelom sa rozid, tak to bude pre neho najlepsie a aj pre teba, lebo ho nelubis, tak ho zbytocne nezdrzuj, nezasluzi si ta...
pockaj pokym psychicky dospejes do stadia, kedy budes schopna mat vztah :)

Alessandra999

No milá Karin,

viem, že je ťažké ovplyvniť myšlienky na toho dotyčného chlapca.
Ale prečo chces byt s niekym - kto na teba - prepaac za vyraz - KASLE ...

Ten chalan o teba zzjavne nema zaujem a ak ma nejaky zaujem, tak len sa s tebbou hrat, namotavat ta. to je cele...

Prestan zit v nejakych snoch a bud rada, že mas priatela, ktory ta ma velmi rád a zalezi mu na tebe - lebo tento stav nemusi trvat vecne, ak zacnes stvarat hluposti , napr. stale budes kontaktovat ten tvoj letny flirt alebo nieco take...

Snaz sa byt co najviac s tvojim priatelom, vymaz si cislo na toho chalana aj akykolvek FB, email, a zi v realite :₎