Dlha doba alebo? POMOC

Príspevok v téme: Dlha doba alebo? POMOC
AlexisRen

Ahojte. Chcela by som požiadať o radu alebo pomoc. Som s priateľom už 3 roky a na začiatku asi ako každý vzťah to bolo akčné plné vzrušenia a tak, no mám pocit že poslednou dobou to akosi chabne, mali sme pár hádok a kríz, trávime spolu čas aj chodíme na výlety a akcie spolu a tak... no mám pocit že tá iskra akosi hasne. Chcem do toho priniesť trošku korenia a nejak ho vzrušiť alebo proste blbnúť ako na začiatku len neviem ako.. Oblečenie? Flirt? myslíte že to zaberie? Alebo čo by ste navrhli? Proste ho trošku rozpáliť lebo on to má v povahe je taký ...dominantnejší. Ďakujem za všetky rady. Alexis

Fullofstars

Ak pod iskrou myslíš ten pocit, ktorý bol na začiatku vášho vzťahu, teda, že si lietala v oblakoch a všetko bolo úžasné, tak ti poviem len toľko, že to netrvá večne a potom ako to opadne prichádza čas na pravú lásku, teda aj keď sa ti nechce, cítiš sa znudene, nepríde ti už taký príťažlivý ako na začiatku, máte problémy atď rozhodneš sa starať o jeho dobro a milovať ho. Have a nice day :)

pasavec

Iskra vytvarana sexy pradlom je iluzia. Sexy pradlo, preco nie? Ale nie kvoli oziveniu vztahu.
Skutocnu iskru vztahu doda to, ked partneri vidia svojho partnera v situacii, v ktorej je doma. Ked im zapalene rozprava o svojom hobby, ked ma svoju vasen, ktoru dokaze preniest na toho druheho. Ked je si sebaisty v tom, co robi. Ked si uziva chvilky bez nejakej sebakontroly. Vsetky pradielka a sexy hratky nie su na skodu, samozrejme, ale prave korenie dodaju iskricky v ociach vasho milovaneho. Tymto smerom by som skusila rozvijat dlhodobejsi plan (pradielko sa rychlo okuka). Drzim palce!

karissa

Podla mna zabera ked sa akoby vidate menej resp ked castejsie vybehnes von napr s kamaratkami a nie vzdy zdvihnes telefon proste nesmies byt vzdy dostupna a samozrejme sa von vzdy riadne vyparad .....mozno niekomu to pride detinske take hry ala bravo girl ale mne funguju .....chlap ta nesmie mat nikdy istu a mal by sa bat ze pride iny co ta chce a preto sa i on zacne snazit lebo chlapi casto casom leniveju maju svoju pohodu.....ale samozrejme musis partnera poznat ci na neho jeho povahu by to platilo

Iiiii

Čiže len chceš trochu váš vzťah okoreniť, o nič iné ti neide. To som nejako pochopil. Neviem, aké korenie by sa hodilo najviac, čo ja viem, trebárs čili. Keď bude spať, tak ho ním posyp a pokojne si ľahni s pocitom, že si váš vzťah dosť okorenila. Môžeš použiť samozrejme aj iné korenie, napr. klinčeky, mätu alebo bazalku.
Nič, maj sa, ja si idem dobiť mobil. Už som ho párkrát hodil do zeme, ale nie a nie ho dobiť.
P.S. Nič nie je isté, istá je len zmena, aby som povedal aj niečo k veci.