Lenivost+Strach

Príspevok v téme: Lenivost+Strach
Patrikk

Ahojte.Nebudem tu vypisovat príbehy,napíšem to v skratke račej...
Odmalička som zo všetkého posratý,všetkého sa bojím.Pametám si ako som išiel prví krat do školy a bol som maximalne dosrany zo všetkých až do 4 ročníka,potom to bolo trošku lepšie ale vlastne ani nebolo..vždy som bol ten dosraný debilko uplne na smiech...ešte ktomu lenivý uplne neskutočne a aj bez talentu ale to ma neserie vobec že nemam na nič talent to neni podstatné nejak velmi som zistil... teraz mam 21 a nič sa nezmenilo,len sa to rapídne zhoršilo až do najhlbšej socialnej fobie to prerástlo aká len može byt.. viac než 2 roky nejsom skoro vobec z nikim v kontakte len z mamou a z niekim trošku este ale ani sa nedokažem pozerat ludom do očí už dlho raz mi z toho uplne zajebalo až...som taky debilko že sa stále musim machrovat,musim byt najlepší,a ked chvilku sa tak citim tak sa niečo stane trápné alebo zistim že taky niesom vobec a mam depresie z toho este rok nez sa to zase zopakuje toto.... až teraz som si uvedomil že na nič nemám a som taký..viem že to su slabé reči lutostné ale je to tak.. aj tatko ktory mi v destve umrel mi povedal že som zdedil to najhoršie....všeci to vedia dávno lebo som hajzel ktory sa bojí este ktomu..ale zaroven mam aj vela laski v sebe si myslim ale to mi nepomože v tomto svete.... som uplne na dne.. možno niekam pojdem do roboty ked už fakt budem musiet ist a budem dosrany do konca zivota zavrety doma len z fetákmi zhulený...myslim že aj k drogám to časom dojde pokial sa k nejakim dostanem... z celého srdca taký čurák byt nechcem..ale proste to nejde vobec... Trošku som sa rozpísal ospravedlnujem sa... viem znie to trapne všetko ale proste to tak je... kamošou mam len z lutosti by som povedal... za rodinou nechodím uz 2 roky od kedy som sa posral zo všetkych uplne.. sice ma volaju nech pridem ale... proste to nejde.. Dosraný,zfrustrovaný,zavistlivý,Lenivý,Neustále pyšní aj ked nemám načo,jakmile sa objavi prvá vec na ktoru som hrdy tak ju viciam ako upír a nič mi neostane ani dobry pocit nič.... :D vlastne som si na všetko odpovedal a už viem... ale budem rád za vyjadrenie akékolvek:) aj za rady alebo čokolvek..dakujem po predu pekny novy rok a papa:)

k158

Kamarát, úplne ako by si opísal môj život, každý deň mám tieto pocity...už sa bojím že skončím ako nejaký alkáč...mohli by sme skontaktovať, mali by sme si čo povedať :D ale je mi 18 aby si vedel

k158

Kamarát, úplne ako by si opísal môj život, každý deň mám tieto pocity...už sa bojím že skončím ako nejaký alkáč...mohli by sme skontaktovať, mali by sme si čo povedať :D ale je mi 18 aby si vedel

sportovkyna

to ti uz povie psycholog, ze ci ti nieco je ci nie, mozno ti spravi zopar testov.
ale vzdy je co zlepsovat, oni uz vedia, co komu pomaha. a tie videa teda nic, hej.
a nemas zaco.

sportovkyna

nemusis sa ospravedlnovat. ked sa snazis, to sa ceni, to si nepisal. tak to potom pojde. a suhlasim, tak radsej psychologa, nech ta navedie na nejaku dobru cestu.

Patrikk

Omluvam sa že som neodpísal...a za rady dakujem..za tyzden pojdem do tej roboty tak snád už nebudem tak plakat... včera som písal aky mam problem,dneska som napísal že či to neni tím ako som sa narodil či sa nemam zmierit z tím aky som proste..pred tím ako som to sem napísal som sledoval motivačne videa o tomto..že aké mame vlohy a tak..proste mi len zajebalo z tych motivačnich videi tak sa ospravedlnujem este ras..viem že niečo zmenit možem a aj sa mi inak rozhybe mozog ked budem pracovat...a nebudem mysliet na pičoviny..tak ešte ras sorry..

ANGEL-DEMON

najprv nech ide ku psychologovi..... lebo u psychiatra sotva zavrie dvere za sebou , sotva sa usadí a uz mu psychiater bude predpisovať psychofarmaká z ktorych ma biznis 3 x denne z toho, z hentoho...... tu tabletku..hentu.... a tak bude mat 20 tabliet denne....
bude mimo, spravi to z neho uplnu trosku! chodiacu mrtvolu, ktorej je vsetko jedno...! psychofarmaka maju rovnaky učinok ako lobotomia....
ale z antidepresiv maju osoch IBA psychiatri ktorym platia poistovne za predpisovanie liekov vele prachy!

sportovkyna

vsak vcera si sem pisal to iste, zfrustrovany chudacik, to ti ziadne rady nepomohli? takze ty sa chces len lutovat! nieco so sebou robit to uz ne. tak sa vytrep k psychiatrovi.

ANGEL-DEMON

pokial ta ma kto chovať tak na tom tak zle nebudes...
lebo kedy si sa sam zivil a nemal z coho platit najom by si si rozmyslel či budes revať do vankusa.... ja som mala na hovno detstvo! az do mojich 22 kym som sa odstahovala z toho pekla... presla som si pocas práce! sociofobiou... lenze mam byt! a nemozem si dovolit revat do vankusa! lebo za mna nikto naklady na byt platit nebude!
takze som sa musela a musím! sa stále prekonávať... okrem toho mam aj ine zdravotne problemy a nemozem revat!
život je boj!
a bud bojuj alebo zomri..... o tom je život...
tak bud budes čakať na smrt a lutovať sa ako ubožiak labilná socka... alebo niečo so sebou budeš robiť.... robiť veci čo ta bavia, pracovat, byvať sam nebiť na krku nikomu!