co sa stane ak mi bude vsetko jedno

Príspevok v téme: co sa stane ak mi bude vsetko jedno
alluring

neviem kde zacat ,ale mam potrebu sa rozpisat , co drzim v sebe ...... a nejaky nazor..... som atraktivna mama 9 rocneho chlapca v 10 rocnom manzelstve..... moj problem je , odkedy byvame v byte ako rodina ,neviem co skor platit .. mam muza ,ktory krvopotne tvrdi , ze si nezobral zenu na to aby sa o nu staral , ze zena ma chodit do prace a zarobit aspon 700 eur .a aby platila aj ona veci a nie , ze sa o zenu ma chlap starat ako o macku ... ja chodim do prace , kde zarobim 280 eur .. na dohoda ,a potom este si privyrabam predajom nejakych veci ... tak mesacne mam aj cca 650 eur ... moj problem ,je ze ja platim hypoteku ,vsetky seky,, internet , elektrinu ,maleho obedy , po novom chce manzel aby som platila aj najom , 100 eur , / teda byvame v novom byte uz pol roka ,ale nezvladala som platit najom , neplatil sa , manzel povedal ze ten nedoplatok zaplati ,ale ze najom mam platit ja .. moj muz je podnikatel a zadlzeny , zadlzil aj mna tym ,ze som z lasky k nemu zobrala na svoje krky asi 3 pozicky dokopy v mesacnych splatkach 150 eur (na jeho potreby podnikanie) , kedze pre klud v rodine sa snazim aby mal vsetko tip top .. tak to plati on zatial , a potom este rodicom 400 eur ,za dlzoby ktore si zas oni zobrali na svoje krky , tvrdi , ze on toho plati dost ,plati este stravu do domacnosti , a ze nevidi dovod preco by mi mal pomahat , s platenym hypoteky , sekov atd , kazdemu tvrdi jeho priatelom , ze on robi vsetko pre rodinu a ze sa stale len stazujem .. ja ked sa mi dari a mam peniaze ja to vsetko platim , nemam na vyber ,lebo on by to nezplatil . lenze problem je ,ze mne uz nejdu veci ako isli ,,a neviem co skor zaplatit ,, kazdy mesiac sa trapim ,kde mam zobrat na to vsetko ..a ked to poviem muzovi ,ze to nezvladam ,ze si to chcem nejak podelit ,tak je z toho strasna hadka .. ze on toho plati dost ,,a ze sa mam snazit viac ... a ja sa nechcem vadit pred nasim synom , tak som radsej ticho .... ale ja uz nevladzem ,, rozmyslam o rozvode ale on je psych vydierac , povedal ,ze ked sa snim budem chciet rozviest ,urobi mi zo zivota peklo ,, nebude platit to co mam na svojich pleciach ,a ze nic nevysudim ,, lebo on je kvazi bezdomovec ... nema trvale bydlisko ...... a bude sa snazit mi robit co najviac zle ako sa bude dat , znicila som si zivot .. rodicia mi nepomozu , ziju od vyplaty do zalohy , ani ich stym neotravujem , na oko sa zda ,ze je vsetko v poriadku , mame krasny byt , zdravie .. na oko to vyzera ,ze sme stasny ,ale toto nikto nevie co je u nas za dverami ,a bojim sa co bude a co mam robit , nerozumiem samej sebe , ci toto vsetko je len moja stragedizovana fantasmagoria ,alebo mam stym naozaj nieco robit ... moj muz mi nepomaha ,a ked moze este mi prilozi /domacnost je na mojich pleciach/,, aby som toho nahodou nemala malo ,. ale povie ,ze ma miluje ,,a ze ked ma nebude mat on tak nikto .. a ze ma radsej zabije .. je to normalne ,?? dakuejm za nazory ..

ANGEL-DEMON

a rozum si mala kde? ja by som si NIKDY!!! nezobrala uver na svoje meno a peniaze by mal niekto iný z toho...!
vyžrať si to musíš teraz sama... a platit musíš tak či tak.... IBA TY!
tak si to spočítaj TY platíš byt, všetko... a je to to iste ako keby si tie uvery platila....
a čo sa týka práce... neviem ako ty si spokojna s 200 eurami????
rozved sa s ním, čím skor tým lepsie... kym z teba neurobí psychicku trosku....
a porad sa s právnikom,... a to vydieranie mu povedz nech si pojebe!
ženy so sebou dobrovolne nechaju zametat a potom sa necuduj, ze ta ma len za handru.... a dovoluje si k tebe, lebo mu to TY dovolíš!
ani mu nič nevrav len poziadaj o rozvod a pride mu niekam papier postou.... a nech sa pojebe....kokot

celebrita FB

Možno, že by ti pomohlo, keby si odišla do Rakúska opatrovať na 2-týždňovky. Z toho by ti takých 700 € kvaplo, možno aj viac, plus dva týždne doma: za ten čas si môžeš čo-to popredať, ak predávaš formou dealeerstva nejaké veci a darí sa ti... To by sa dalo, ale aj on sa musí snažiť. Kto vie, čo za podnikanie to robí... To by bolo z tvojej strany maximum, čo si urobila pre rodiu a ak ho ani to neuspokojí, tak podaj teda tú žiadosť o rozvod. No ale mal by sa aj on spamätať. Lebo dobre vieme, čo je to brať pôžičky. Raz vezmeš úver 4000 a naspäť musíš dať sedem a pol... to sú tie úžasné výhodné úvery, na ktoré nás v banke neustále presviedčajú, aby sme si ich vzali. Treba mu vysvetliť, že ďalšie úvery už nech neberie, lebo to naozaj nikam nevedie... A v konečnom dôsledku finančne trpí váš syn... raz ho budú deti vysmievať, prečo si nepodal prihlášku na vysokú, prečo si nejde užívať študentský život, čo je dnes móda, čo sa nosí... a čo im povie, že on nemôže byť ekonóm, informatik, lekár, lebo.... rodičia nemajú peniažky??? Dosť to bude asi ťažko znášať.

Najčítanejšie články