Tak ťa trocha prebudím a povzbudím nie ?

Príspevok v téme: Tak ťa trocha prebudím a povzbudím nie ?
Anonym_90055

Zdravím ťa , ano teba čo to tu číta :) či už si chlap alebo žena je to jedno. V čom ťa chcem zobudiť ? asi v tom aby si prestal/a žiť život ktorý neni tvoj , neboj sa vysvetlím , žiješ život kedy si stále smutný/á a každú noc uvažuješ nad tými nesplnenými snami. Prečo sú nesplnené ? lebo ťa v nich nik nepodporil alebo ti niekto povedal že sú zbytočné ? ja ti hovorím nie sú , vstaň z tej postele posaď sa utri slzy a plánuj , uvažuj ako si tie svoje sny splníš ? nedá sa to takto skus to inak , áno ja viem dámy a páni splniť si svoj sen je ťažké a musíte prejsť dlhú cestu bolesti aby ste ho dosiahli ale stojí to za to , nikto ťa nepovzbudil ? povzbudzujem ťa ja. V bolestiach ti píšem že splniť si sen je možné tak sa chop šance a chod si za svojimi cieľmi , nehlaď na to čo vravia rodičia nehlaď na to čo vravia ľudia pozeraj sa na seba lebo je to tvoj život nenechaj si nimi vybrať školu ale vyber si to čo ty chceš nie to čím chceli byť oni. Z bezdomovcov sa stali ludia ktorý zarábajú tisíce EUR a majú šťastnú rodinu a vieš v čom je trik ? hovorí sa tomu pozitívne myslenie , skus to je to naozaj dobrý fígeľ. Pusti si svoju obľúbenú hudbu a rob činnosť ktorá ťa naplňuje , ignoruj ludi ktorý ti prajú zle ved oni ti len závidia tvoj úspech , nehlaď na ich ohováranie a osočovanie ved oni sú slabší ako ty lebo ty si sa postavil/a na nohy a ideš v pred zatiaľ čo oni po tebe hádžu laná a tiahnu ťa k zemi tak ich prerež a chod si za svojim cieľom aj cez plač cez bolesť ale v tom nájdeš šťastie keď budeš robiť to čo miluješ. Vo svete nie je veľa zlých ľudí , vo svete je málo dobrých ľudí , nenechávaj si toto tajomstvo len pre seba , rozširuj ho ďalej. Odporúčam ti prehovor si s Bohom čo naozaj chceš a popros ho aby ti pomohol si to splniť , ver tomu že sa usmeje a poteší ho že mu chceš ukázať aký/á si silný/á , ešte ti v tom aj pomôže , kašli na čas nech to trvá aj dlho a čo kam sa ponáhľaš ? Nehovorím vám aby ste opustili starosti a svoje práce ale môžete ich mať aj lepšie a znesiteľnejšie keby ste naozaj chceli , môžte robiť to čo milujete stačí vzoprieť päsť a isť si za tým nech je čo je , jedna žena chcela by od dievčatka letuškou ale rodina ju odhovárala nech to nerobí na čo jej to bude ale ona to milovala a vedela že ju to bude naplňovať , nakoniec sa vzchopila a stala sa letuškou teraz je šťastná a cestuje po svete , robí prácu ktorú miluje. Sakra ved sme silný , ľudia sú tak silný že keby chceli a vstali dokázali by čokoľvek dobré čo by ich napadlo. Nenechajte sa ovplyvňovať dnešným svetom , politikou a zlými ľuďmi ved vy ste silnejší , ignorujte to a pomáhajte tým ktorý vás majú radi a tým ktorý tu pomoc ocenia. Myslite pozitívne a pozitívne veci sa budu diať , nech je čo je nebojte sa ničoho , zatratte strach ved čoho sa chcete báť ? bojte sa jedine Boha a posledného súdu a ukážte mu že nie ste slabý ale že máte silu zmeniť svoj život a pomôcť ľuďom ktorých milujete.

Chcel by som vám povedať ešte o pomste a nenávisti , viete vy tomu človeku ktorého nenávidíte neublížite , nie ubližujete len sami sebe , nenávisť a pomsta vám vyliala betón na nohy a vy sa nemôžte pohnúť ďalej. Nebudte tvrdohlavý , ukludnite sa sadnite si a predstavte si tu osobu ktorá vám ublížila ako vás prosí o odpustenie , odpustte jej , predstavte si seba ako ju prosíte o odpustenie , odpustí vám. Všetci poznáme spravodlivosť po smrti tak už nehladte na pomstu lebo tá vás zaslepuje a usmejte sa lebo ste stratili okovy nenávisti.

Neviem či to niekomu pomohlo ale strašne moc chcem aby ste sa nemuseli trápiť takými blbosťami ako je ohováranie , osočovanie , nenávisť a pomsta , nech je tento príspevok na vrchu fóra nech svieti pre ľudí ktorý sú stratený. Chcem len aby ste žili život v dobrote a láske , pozitívne mysleli , nič viac si neželám , nechcem aby ste sa strachovali kvôli blbostiam chcem aby ste sa vzchopili a ukázali svetu že mňa len tak na kolena nezrazíte , a aj keď budete padať vždy sa zdvihnite a ukážte že sa poraziť nenecháte. Dobrú noc vám prajem.

Moireal

Zbytocna mi pride prave tvoja reakcia,Jatt......

A ty Wolf,chlapce,dakujem za text,lebo sa mi pacil a je jedno kolko mas rokov. Je mozne ,ze nebude mat vela ocenovatelov ale aspon jedneho mas,mna. :-)

Vzdy je dobre robit veci tak ako citis,bez ohladu na druhych,rob tak aj nadalej. Vela stastia. :-)

Anonym_90055

Myslel som to obrazne ale v poriadku , veru tak nech sa stratí , ja som napísal čo som chcel nech je to aj zbytočné a nezmyselné :)

Jatt

Text je obsahovo celkom zaujímavý, no mierne ma irituje jeho pravopisná stránka. Každopádne, slovenský jazyk nevyučujem a ani to nie je predmetom diskusie.

Na to, aby bola diskusná téma neustále navrchu, je potrebné, aby do nej pravidelne svojími postrehmi a názormi prispievali trvalí, sezónni, alebo náhodní diskutéri. Predpokladám, že o tejto skutočnosti už akiste viete. Ak je o danú tému veľký záujem, je dosahovaná vysoká frekvencia prispievania, a tak sa drží vo vrchnej časti stránky až dovtedy, kým tento záujem neklesne. Pokiaľ však o tú-ktorú tému záujem nie je, prispievaním do ostatných tém túto tému postupne "zatlačia" až do vedľajšej stránky a potom ešte ďalej až do zabudnutia. Toto platí pri všetkých témach, bez výnimky. Z toho jednoznačne vyplýva, že nikto nemá právo žiadať, aby jeho téma bola "objektom záujmu", aj keď o to návštevníci tohto portálu nestoja. Nikto !

Anonym_90055

Asi sa len potrebujem vypísať , svoj názor , svoje myslenie. Ak sa s tým nestotožňujete alebo vám to nepomáha ignorujte to a chodte ďalej ale keby to aspoň pomohlo jednému jedinému človeku tak by to splnilo svoj účel.

Anonym_90055

Asi sa len potrebujem vypísať , svoj názor , svoje myslenie. Ak sa s tým nestotožňujete alebo vám to nepomáha ignorujte to a chodte ďalej ale keby to aspoň pomohlo jednému jedinému človeku tak by to splnilo svoj účel.

Anonym_90055

Možno sa niektorý chytíte za hlavu že mi je 16 a viem že nie som dokonalý a sám robím chyby ale nejde tu o mňa , ide tu o vás , ste tak silný že dokážete nemožné v to ja verím. Dokážete depresívny a smutný život otočiť v šťastný a láskyplný život. Prajem vám krásny deň :-)

Najčítanejšie články