chlpky

Príspevok v téme: chlpky
zanett

ahojte,
mam mensi problem s chlpkami nad hornou perou,xodim ku kozmeticke, ale tak oni nejak tmaveju a su silnejsie, v kazdom pripade sa moje navstevy zintenzivnili.. ale aj tak je to proste blbee...da sa toho nejako zbavit na trvalo?viem ze laser a take veci, ale tak to netreba pockat od poslednej depilacie istu dobu?a dovtedy?
a tie pristrojiky co vyslu nejaky impulz do tej cibulky ci co....no v kazdom pripade prestanu rast...toje pravda?diky

stelka

Caute zeny....som jednou z vas a musim vam nieco povedat. Moja mamka pred rokmi mala pristroj kt. sa vola Home electrolysis One Touch...je to teda ihla...a chlpy jej od vtedy na tych miestach nenarastli...Lenze problem je v tom, ze tuto masinu dostat len v USA... da sa to obhednat cez net...a ako som pozerala stoji to CCA 30 dolarov... Skuste si to ¨zadat do google a kuknite sa na to....chceli by sme si to s mamkou objednat...lebo tamto uz mame pokazene...lenze nevieme ako je to s postovnym...

jahodka

no ja mam taky isty problem.nechcem si to trhat lebo sa bojim ze chlpky budu este silnejsie a na laser nemam peniaze...ale pocula som o odfarbovani peroxidom...tak by som sa chcela spytat ci s tym nema niekto skusenosti ze ako sa to robi..diky

žužu1

ahojte baby.Idem vam poradit. ja som mala problem s chlpkami na nohách. Počuli ste o prístroji VIP.Robí sa ním trvalá epilácia pulzovým svetlom?tak tá mi pomohla.je to ale zdĺhavejšie. ja som mala 1 návštevu mesačne(v cene je 6 návštev)a chlpky sa postupne preriedili,sú oveľa jemnejšie ale na väčšej ploche úplne prestali rásť.na hornú peru to stojí asi 2000 Sk.(neviem koľko je tam sedení)Je to neškodné.Tiež sa to robí aj na bikinách, celej tvári,podpazuší... Robia to v špecializovaných kozmetikách.

babenka

zanett, ja tiez som mala tento problem a nevedela som sko na to, tak som ich jednoducho raz odepilovala,potom ked zacali vychadzat tak pinzetou odtrhla a oni nejako prestali rast!teraz raz za pol roka vytrhnem nejaku.u kazdeho su tieto chlply ine,genetika,moje nastastie rychlo "vymizli". Pinzetou som to robila aj ked som niekde citala ze od takehoto vytrhavanie pocase zacne ochabovat horna pera,takze nemozem to odporucat,lebo neviem ako to je vskutocnosti.Este ze ja som asi kazdy chlpok na prvykrat "zneskodnila" :))
Mam dost kamaratok,ktore ich depiluju,vytrhavaju,u kozmeticky odstranuju ale laserom este ani jedna neplanuje.Mam horsi problem s chlpkami na brade,tie stale vytrhujem a oni rastu a rastu...aj hrubsie. Skoda,ze su ina kvalita ako boli tie nad perou :))