Ahojte. Otázka bola položená.
Moja situácia je oveľa komplikovanejšia. Mala som priateľa studovali sme v rovnakom meste,ľúbili sme sa, pracovali na vzťahu a rozmýšľali sme nad spoločnou budúcnosťou. Nakoľko moja škola bola časovo náročnejšia boli tu nejaké nezhody až kým sa do toho nezaplietla 3 osoba,. Vyhrotilo to až do momentu ,že sme sa rozišli ,kedže zo strany 3 osoby som bola očividne opisovana ako neschopná frajerka ..pričom nebola ani zdaleka taka vyťažená. To len tak na opis celeho. Po rozchode sa priateľ s nou dal dokopy bol s nou 3mes. Ja som sa z toho zrútila, pretože som ho skutočne milovala a nemala som to doposial s mužmi jednoduche...trápila som sa kvoli nemu cele mesiace až som sa rozhodla vratit sa do svojho rodného mesta ,kde som prestupila na svoj odbor. To mesto mi ho pripomínalo až natoľko ,že som sa bála ,že ich jedného dňa stretnem ruka v ruke. Medzi časom som sa poučila z viacerých vecí ,uvedomila si ,že niektore veci sa jednoucho dali spraviť aj inak,rozumnejšie..zobrala som si ponaučenie asi ako každý zo svojho vzťahu...dlho som ho analyzovala ,aby som pochopila kde som spravila chyby,že mi jedneho dna odišiel. Nezainteresovane osoby sa podelili o svoj názor ...možno to videli jasnejšie a takto som sa s tým pomaličky aj zmierila a priala mu šťastný život aj po boku inej. Problém je v tom,že sa mi ozval s tým,že mu je všetko ľuto, a že ma miluje a niekde v hlbke je vždy niečo čo ho ťaha ku mne. Ta žena kt. ma vymenila sa sťažovala a vyčitala mu,že je chladny odmerany,že prečo sa ku mne vedel tak pekne spravať a ku nej nie a pod. A že nedokáže inej povedať laska a pod. Uvedomil si,že možno nemal mať na mna mať take časové naroky a je že vela vzťahov kt su natom ovela horšie a su stale spolu a chcel by to spat. Ja som si uvedomila,že ho tiež niekde hlboko v sebe mam rada, a za ten čas som nemala žiaden vzťah lebo som sa na to necítila a nechcela som niekomu robit plane nadeje ked som vzdy kazdeho porovnavala s mojim. Myslíte si že je logické začat taký vztah ked už ani niesme v jednom meste ? Neviem ake je to mať vztah na dialku ale chýba mi. A niečo v mojom vnutri by ho chcelo spat,aj ked spravil vela nespravnych veci no ani ja niesom svata...vina je vzdy v oboch.
Budem rada za kazdy nazor,možno ste zazili nieco podobne a máte v tom jasnejšie.
Pekny vecer.