Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

malý problém

Príspevok v téme: malý problém
Rocky22

Zdravím, chcel by som sa spýtať na váš názor ak ste mali podobný prípad. Asi par mesiacov dozadu som spoznal jedno dievča. Mal som o ňu záujem aj keď nebola to "láska na prvy pohlad" tak sa mi velmi vyhovovala jej povaha a celkovo osobnosť. Povedal som si, že s takým dievčaťom by sa dalo rozmýšlať aj o dlhodobom vzťahu .. z jej strany bol tiež záujem .. skrátim to raz o tom padla reč a ona povedala, že aj keď nad tym premyšlala nechcela to kvoli tomu, že mala po vzťahu (ale už nejaky čas) a zrejme nechce riskovať. No do teraz sme stále dobrý kamaráti a v poslednom čase sme začali znovu viacej komunikovať, ale aj keby som sa o niečo pokúsil ja neviem či znovu nevyhorím neviem ako to môže byť z jej strany ako to ženy cítia. A či by sa to ešte dalo nejak zvládnuť aj po prvom odmietnutí .. neviem či to dievčatá beru ako doliezanie a baví sa somnou iba z nejakej formy lutosti, alebo by som to ešte mal skúsiť .. je to nicotny problem, ale celkom ma to trápi pretože ja som typ človeka čo málokedy nájde dievča, ktoré mu vyhovuje. A vždy pri konverzácií viem či by z toho išiel vybudovať vzťah alebo by to bolo iba také nijaké. Viem, že pri nej by to išlo a pre to sa mi ťažko ustupuje. Vďaka.

ivobrick

Nebud hlupak. Nechce ta a bodka. Tieto povztahove ojeby, su iba rozpravky. Slusne ta poslala doprdele. Viem ze by si najradsej zanou doliezol na kolenach s kvetmi v ruke - skus to. Pohoris, keby ta chcela, ide za tym (teda tebou), tomu ver.
Ved ak chces, stretni sa s nou a ukaz jej o co prisla, len nie preboha teraz, posobis dost biedne, bezradne a znicene s toho celeho.
Je vela inych zien, a ty aj tak budes musiet zanimi.

AngelDemon si uzastna, staci mi vidiet co pises, stretnut ta, oblejem ta studenou vodou a bye.

ANGEL-DEMON

takto... mne lezie na nervy na chlapoch ze silou mocou hned chcu vzťah... pritom tu zenu absolutne! nepoznaju....
aj ty! absolutne ju nepoznáš! tak ako si prišiel na to že by to bola žena pre život...

vieš koľkí chlapi to už mne povedali... aka som uužasná, dokonalá..blaaa,..blaaaa.... že som žena pre život...
a chceli užaj a hned so mnou chodiť...
na zaklade čoho???
na základe mojich pekných očí?!

najprv! sa s nou kamarát, normálne chod s nou na čajík, prejsť sa... a ziadne hry na city, vyznavanie citov! ze ju chces a blaa bla.a..
kamarátte sa, spoznávajte sa.... spoznáš jej názory na život... ake ma plany v buducnosti,... a až potom ked to budeš vediet možeš tvrdiť že to je žena pre život s tebou ak sa jej plány zhoduju s tvojimi....

Alessandra999

Rocky22, určite sa a tebou nebaví len Z nejakej ľútosti, ale preto že sa S Tebou baviť chce..
A určite to skús ešte raz ale daj jej jasné najavo, čo chceš a nech sa jednoznačne vyjadrí a nevodi Tá za nos, nedáva fajosne nádeje.

To, že ty v tom vidíš potenciál je super, ale musí to vidieť, citit I ona

cicman

Rocky, Rocky,
vieš ako sa vraví, je lepšie sa pokúsiť ako neskúsiť a celý život si to vyčítať. Tak zabojuj o srdce tej dievčiny ak cítiš že ti vyhovuje a spolu ladíte na rovnakej vlne. Ak skúsiš a zadarí sa, môžeš skákať meterdvadsať, ak neskúsiš bude ťa kdesi vnútri škrieť že doriti, dopi*i a neviem do čoho ešte :D prečo som to vtedy neskúsil.
Tak hlavu hore a hor sa to skúsiť, neboj sa ak ste si súdení tak to vyjde ak nie, nevadí. Ale doma si ho najprv vyhoň, pomáha to, nebudeš tak nadržaný pri nej a strémovaný že sa ti postaví alebo čo. Budeš uvolnenejší. A ver si. Vsaď na humor ale nie trápny ale taký uvolnený, neplánovaný humor. Baby na to letia.