Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Myslienky

Príspevok v téme: Myslienky
Superspace

Ahojte.
Kedze sa tu akosi rozsirili temy o pozitivite, myslienkach a podvedomi. Co tema, to zaujimave reakcie od zucastnenych, tak skusim pridat aj ja moju temu.
Hmm ako zacat? Vsetko to zacalo tym, ako zmenit svoj zivot. Som slobodny tridsiatnik. Pracujem, kazdy den ten isty kolobeh . Praca, domov, jest, spat, praca, domov, jest, spat. Konicky bohuzial odpadli z dovodu 12 az 15 hodinovej prac. doby. Cize ten isty kolobeh kazdy den.Ano, aj ked som zamestnanec, vyplata vzhladom na hodiny je slusna. Ale vsetka energia je "minuta" na pracu.
Som mlady a nie som stotozneny s takymto "zitim". Preto pocas obedu, zaspavania , po praci cestou domov moje myslienky najma pocas zaspavania sa tocia ako zmenit zivot. V tych myslienkach dokazem najst riesenie hned, napr. osamostatnenie sa v praci , ze budem vykonavat na SZCO to, co teraz robim na zmluvu u zamestnavatela.
Po mojej prac. pozicii je momentalne dopyt. Dalsia vec. Vratit sa spat ku konicku, co som vykonaval kedysi, rekreacne fitness. V ramci volna cez vikendy behat po horach na okoli. Co momentalne cez vikendy nevykonavam vzhladom nato, ze som rad, ked cez vikend nieco dospim.
Cize pointa je, ze dokazem uz najst riesenie na moju situaciu. Cize zmenit pracu, kde budem panom svojho casu, popri praci konicky , ktore som vykonaval kedysi a naplnali ma.
A problem pointy je, ze nedokazem zrealizovat svoje myslienky, pritom ich mam na dosah. Jednoducho brani mi v tom moje podvedomie. A nedokazem prekonat tu barieru , ktoru si sam davam. Vzdy sa uchlacholim tym, ved este pockam a tak podobne. A co ked to nepojde, tu mam istotu a tak pod.
Otazka na vas. Ako prekopat moje podvedomie. Uz zacinam byt z toho na "prasky"
Vsetkym zucastnenym diskutujucim dakujem za cas, ktory venovali precitaniu a aj pripadnej odpovedi.
Pekny vecer este prajem.

CareGiver

Prvy krok mas za sebou. Vies co chces a zistil si, ze ti v tom nieco brani.
Nasmeruj svoje myslienky nato. Pozoruj.
Co ti brani v uskutocneni prveho kroku.
Najskor to bude strach z niecoho...pomenuj to. Zrejme to nebude jedna vec... ale taky uzlik drobnosti, ziadna sa ti nebude zdat podstatna... ale spolu tvoria siet, cez ktoru nevies prejst.
Odburaj ich jednu za druhou.

XXI

Treba spraviť prvý krok. Ked ho spravíš budeš musieť další a další...
Inak to nejde. Ak si nedopraješ koníčky tak čo máš zo života? Robotu a spánok. Na to tu chceš žiť? Vykroč a choď. Uvidíš zmeníš to. Prídeš o stereotypy ale získaš viac. Držím ti palce.

Najčítanejšie články